PSG: megegyezett a két klub is, Neymart várják a szaúdiak – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 09:13
null
Neymar (Fotó: AFP)
A L’Équipe szerint az elmúlt órákban fontos előrelépés történt: a PSG és az al-Hilal megegyezett Neymar átigazolásáról, és mivel a brazil labdarúgó már korábban rábólintott a szaúdi ajánlatra, csak formalitások hiányoznak – akár hétfőn pont kerülhet az ügy végére.

 

A francia sportnapilap úgy tudja, hogy a két klub hétfőn véglegesíti az utolsó részleteket a megállapodáson, és ha valami egészen váratlan fordulat nem történik, Neymar kettő plusz egy évre szóló szerződést ír alá a szaúdi al-Hilallal.

Fabrizio Romano transzferguru hétfő hajnali Twitter-posztjában szintén arról ír, hogy a szaúdi klub már készíti a hivatalos iratokat, sőt a kötelező orvosi vizsgálat időpontját is lefoglalta a 31 éves brazil labdarúgó számára.

Neymar 2017-ben igazolt a párizsi csapathoz, és bár szerződése 2025 nyaráig szól, egyik fél sem erőlteti a további együttműködést.


FRISSÍTÉS: Fabrizio Romano a hétfő déli órákban újabb fejleményről számolt be a Twitteren: ezek szerint már az is eldőlt, hogy a PSG közel 100 millió eurót kap a brazil labdarúgóért. A kötelező orvosi vizsgálat még hétfőn lezajlik, és Neymar a héten Szaúd-Arábiába utazik.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik