Vb 2014: a belga királyné elnézte, rossz csatárnak gratulált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 13:20
A nőket nem érdekli a futball. Ez azért erős túlzás. A belga nőket nem érdekli a futball. Még ez sem az igazi. A belga királynét nem érdekli a futball. Ez lesz az!  

Mint ismert, Belgium a csereként beálló Divock Origi hajrábeli góljával 1–0-ra legyőzte Oroszországot, így továbbjutott a H-csoportból. Mint ismert, Belgium a csereként beálló Divock Origi hajrábeli góljával 1–0-ra legyőzte Oroszországot, így továbbjutott a H-csoportból.

Lukaku bevágta! – legalábbis a királyné szerint (Fotó: Action Images)
Lukaku bevágta! – legalábbis a királyné szerint (Fotó: Action Images)

A világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettjének tartott, mindössze 19 esztendős Origi boldogsága a győztes gól megszerzése után azonban nem tartott sokáig, ugyanis az ünnepélyes gratulációnál az egész napját elrontotta a belga királyné.

Fülöp belga király felesége, Matilda nagy valószínűséggel nem követi a vb történéseit, így egy kicsit megkeveredett, és ahelyett, hogy Originek gratulált volna, a Belgiumban szinte már celebnek számító Romelu Lukaku kezét rázta meg egy kicsit hevesebben.

„Bravó, gratulálok a gólodhoz. Nyertünk, ugye?” – mondta lelkesen a Lukakura mosolygó Matilda.

A Chelsea fiatal csatára jó hangulatában volt, nem gyűjtötte be a meg nem érdemelt gratulációt, helyette nevetett egy nagyot, majd megsúgta, hogy nem ő volt a megmentő.

Ezek után Origi érthetően kissé kevésbé lelkesen fogadta a gratulációt, pláne hogy Lukakunak rá is kellett mutatnia a társára, hogy a királyné tudja, kiről van szó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik