Vb 2014: Diego Costa kockázatos döntést hozott - Del Bosque

Vágólapra másolva!
2013.11.05. 13:18
Vicente del Bosque, a világbajnoki címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette Diego Costát, az Atlético Madrid csatárát: hiába mondott nemet a brazil nemzeti csapat invitálására a spanyolok kegyeiért, nincs garantált helye a 2014-es vb-re utazó keretben.

A Brazíliában született, de 2007 óta Spanyolországban játszó 25 éves támadó hosszú rágódás után döntött úgy, hogy a2014-es vb-n a címvédő spanyolok és a rendező brazilok közül előbbi együttesében akar szerepelni. Szülőhazájában nagy felháborodással fogadták a bombaformában lévő futballista elhatározását, de nem biztos, hogy csak ez érinti kellemetlenül a játékost.a2014-es vb-n a címvédő spanyolok és a rendező brazilok közül előbbi együttesében akar szerepelni. Szülőhazájában nagy felháborodással fogadták a bombaformában lévő futballista elhatározását, de nem biztos, hogy csak ez érinti kellemetlenül a játékost.

„Diego Costának nincs bérelt helye a vébére utazó keretben. A választásával valóban az adósaivá tett minket, de a keretet az idény végéig mutatott forma alapján állítjuk össze – mondta Del Bosque. – Nagyon nehéz döntést hozott meg Diego, és nagyon kockázatosat is azzal, hogy a címvédőnél kötelezte el magát. Örülök neki, hogy az eddiginél is kiélezettebbé tette a versengést a csatárposzton, a legjobbakat fogjuk magunkkal vinni Brazíliába. A hátralévő felkészülési mérkőzéseken biztosan lehetőséget kap arra, hogy megmutassa, mit tud."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik