Brazília: „Ha ma kezdődne a vb, behívnám Diego Costát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.24. 08:23
Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, természetesen tervezi, hogy meghívót küld Diego Costának, az Atlético Madridban remeklő brazil csatárnak.

Scolari a spanyol Grupo Risa névre hallgató, telefonos átverésekről híres műsor áldozataként beszélt Diego Costáról. A szövetségi kapitány azt hitte, Enrique Cerezóval, az Atlético elnökével beszél.

„Beszéltem Jorge Mendesszel [Costa ügynökével – a szerk.], közöltem vele, hogy szándékomban áll meghívót küldeni Diego Costának a novemberi meccsekre” – mondta Scolari.

Ugyanakkor Diego Costa nem biztos, hogy a brazil mezt választja. A szezonban eddig 12 meccsen 12 gólt jegyző csatár ugyanis idén nyáron megszerezte a spanyol állampolgárságot is, a spanyol szövetség pedig a FIFA-tól kért engedélyt, hogy Costa a La Rojában is szerepelhessen, ha úgy adódik.

„Úgy tudjuk, a spanyol válogatott is szeretné soraiban tudni, de Costa már két alkalommal pályára lépett a brazil csapatban. Szerintem Brazíliát választja majd a spanyolok helyett, de ez az ő döntése. Ha ma vagy holnap kezdődne a világbajnokság, ott lenne a keretemben” – tette hozzá Scolari.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik