Konf. Kupa: Nem volt olyan jó, mint Japán ellen - Scolari

Vágólapra másolva!
2013.06.20. 09:39
A brazil labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Mexikót a Konföderációs Kupa csoportkörének második fordulójában, és mint utóbb kiderült, ez továbbjutást ért a selecao számára. Luiz Felipe Scolari, a házigazda szövetségi kapitánya a meccs után válogatottja kezdését dicsérte, de elismerte, nehéz időszakokat is megéltek a mérkőzés során.

„A kezdésünk fantasztikus volt, aztán Mexikó megfordította a meccs képét, és játékban felülmúlt minket egy ideig. Mondhatnám, hogy jól teljesítettünk, legalábbis az elején. Azt hiszem, az atmoszféra itt Fortalezában megfogta egy kicsit a kezdeti percekben Mexikót” – mondta Scolari.

„Amikor David Luiz lejött sérülés miatt, problémáink voltak. Volt egy huszonöt perces időszak, amikor nem játszottunk jól. A második félidőben aztán visszajöttünk, és kiegyensúlyozottabb lett a meccs. Mexikó elöl többet kockáztatott, és mi nem játszottunk olyan jól, mint Japán ellen” – nyilatkozta a brazil szövetségi kapitány, akinek a csapata szombaton az olaszokkal csap össze a csoportelsőségért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik