Vb 2014: több száz hamis jegy miatt aggódnak a hollandok

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 15:50
A Holland Labdarúgó-szövetség nagyjából négyszáz hamis jegy miatt került nehéz helyzetbe: a pénteki, Észtország elleni vb-selejtezőre eddig már több mint kétszáz, míg a keddi, Románia elleni találkozóra csaknem kétszáz belépőről derült ki, hogy érvénytelen.

A szövetség felhívta a szurkolók figyelmét, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő partnertől szerezzék be a belépőket, illetve akinek már megvan, de bizonytalan annak a valódiságában, az most ellenőrizze le. Inkább, mint hogy a helyszínen derüljön ki, mert annál nagyobb a kellemetlenség... Más kérdés: a szövetségnek nem áll módjában kártalanítani a becsapottakat.

A holland válogatott kedden edzett először már a teljes kerettel, bár az influenzás Rafael van der Vaart kihagyta a gyakorlást, és annak vége előtt, pusztán elővigyázatosságból, Daryl Janmaat is elhagyta a pályát. Louis van Gaal egyelőre nem vezényelt konkrét taktikai elemeket, így a kezdőcsapat várható összeállítását illetően nem jutottak előrébb a helyszínen szemlélődő kívülállók. A fiatalokat mindig előszeretettel és bátran foglalkoztató szakember többször hangosan dicsérte a Feyenoord újoncát, a 18 éves Tonny Vilhenát.

A hollandok csütörtöki edzésére a tervek szerint már az Amsterdam ArenAban kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik