Vb 2010: Júlio César Drogbát és Cristiano Ronaldót is megállítaná

Vágólapra másolva!
2010.06.20. 10:10
Nem túl sok, hogy azt ne mondjuk, lényegében semmi dolga nem akadt Júlio Césarnak, a brazil labdarúgó-válogatott kapusának a dél-afrikai bemutatkozása során – a világbajnokság egyik fő favoritjának számító dél-amerikaiak 2–1-re győztek Észak-Korea ellen –, így tisztában van azzal, hogy a következő két csoportmeccsen már tőle is komoly teljesítményre lesz szükség, ha győzelemhez akarja segíteni övéit.

A Didier Drogbát a soraiban tudó Elefántcsontparttal vasárnap este 20.30 órától, míg a Cristiano Ronaldo vezette Portugáliával pénteken játszik majd Brazília.Didier Drogbát a soraiban tudó Elefántcsontparttal vasárnap este 20.30 órától, míg a Cristiano Ronaldo vezette Portugáliával pénteken játszik majd Brazília.

„Két teljesen más típusú játékosról van szó, egy közös dolog azonban mindenképpen akad bennük számomra: megkülönbözetett figyelemmel kell kísérni mindkettőjüket – mondta Júlio César. – Kettejük közül Cristiano Ronaldo technikailag képzettebb játékos, aki kiválóan lő és fejjel is veszélyes."

Drogbával kapcsolatban arra emlékszik szívesen, hogy a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Lúcio, Maicon védőpáros nagyszerűen semlegesítette a Chelsea csatárát. Mivel az Inter mellett a brazil válogatottban is nevezett két védő játszik előtte, bízik benne, hogy a csoportmeccsen is meg tudják állítani a gólveszélyes elefántcsontparti támadót.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik