Így búcsúztak az angol válogatott játékosai Gareth Southgate-től

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.17. 11:41
Harry Kane-ék elbúcsúztak Gareth Southgate-től (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, távozott az angol labdarúgó-válogatott éléről a csapatot 2016 óta irányító Gareth Southgate, akitől a „háromoroszlánosok” több játékosa is közösségi oldalán búcsúzott.

„Főnök. Köszönök neked mindent, amit értem és az országunkért tettél. Te vagy Anglia valaha volt egyik legnagyobb szövetségi kapitánya és megtiszteltetés volt végig kapitányként szolgálni. Segítettél a nemzetünknek összekapcsolódni és újra hinni a csapatban. Annyi sok fénypontja volt és annyi emléket szereztünk együtt, amik örökké tartanak! Sok sikert a következő fejezethez! Biztos vagyok benne, hogy még látjuk egymást” – búcsúzott Gareth Southgate-től az angol válogatott csapatkapitánya, Harry Kane.

„Mindent köszönök, amit értem és a csapatért tettél, Gareth. Mindig hálás leszek a közösen szerzett emlékekért, azért, hogy mindenben támogattál engem és minden munkáért, amit a válogatott fejlődése érdekében tettél. Minden jót kívánok neked” – írta Bukayo Saka.

„Szeretnék köszönetet mondani neked mindenért, Gareth. Egy top edző, akiről tudom, hogy sikeres lesz, bárhol is kapjon szerepet” – írta Kieran Trippier.

„Mindig különleges volt része lenni ennek a csapatnak és ezt Gareth tette lehetővé számomra. A bemutatkozásomat követően, három nagy torna után nem tudom eléggé megköszönni neki azt a támogatást, amit a pályán és a pályán kívül kaptam tőle. Hihetetlen volt az otthoni fiúk támogatása. Imádtam minden percét ennek a nyárnak és a csapat szenvedélyét is mindenki láthatta. Újra közel voltunk, de nem tudtuk megcsinálni, ami mindannyiunknak fáj, de most előre kell tekintenünk” – így az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale.

„Csalódott vagyok, mert megint nagyon közel voltunk. Őszintén hiszem, hogy nekünk vannak a legjobb szurkolóink a világon és azt kívánom, bárcsak megadhattuk volna neked a megérdemelt ünneplést, a támogatásért, és az utazásért, amiért elismeréssel tartozunk. Tudom, hogy ez a csapat eljuthat oda. Gareth, mindent beleadtál ebbe a csapatba és csodálatos emlékekkel hoztad össze ezt a nemzetet. Mindig hálás leszek a csúcsokért és a mélypontokért, mert mindig elhitetted velünk, hogy képesek vagyunk rá. Te vagy az egyik legjobb, aki valaha volt! Köszönöm, Főnök” – búcsúzott Luke Shaw.

Több angol válogatott labdarúgó Instagram-történetben búcsúzott el Southgate-től.

Lewis Dunk: „Köszönöm, hogy megadtad azt a megtiszteltetést, hogy az országunkat képviselhetem, főnök! A legjobbakat kívánom a következő kalandodban!”

„Köszönöm, hogy bemutatkozhattam nálad. A legjobbakat kívánom következő fejezethez, Gareth” – fogalmazott Anthony Gordon, de Marc Guéhi, Kobbie Mainoo, Trent Alexander-Arnold és Jordan Pickford is köszönetet mondott Southgate-nek.

Lewis Dunk Instagram-története
Anthony Gordon Instagram-története
Jordan Pickford Instagram-története
Kobbie Mainoo Instagram-története
Trent Alexander-Arnold Instagram-története
Marc Guéhi Instagram-története

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik