Griezmann és a francia válogatott is üzent Varga Barnabásnak

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 06:58
null
Varga Barnabásnak több csont is eltört az arcában (Fotó: Koncz Márton)
A Magyar Labdarúgó-szövetség éjjeli közlése szerint a magyar labdarúgó-válogatott támadójának, Varga Barnabásnak az arcában több csont is eltört és agyrázkódást is szenvedett, miután a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen ütközött Angus Gunn-nal. A magyar csatárnak üzent Antoine Griezmann, Cole Palmer és a francia válogatott is.

Mint ismert, horrorisztikus jelenetek játszódtak le az A-csoport 3. fordulójában rendezett Skócia–Magyarország mérkőzésen, amikor egy szabadrúgásnál középen Varga Barnabás ütközött a skótok kapusával, Angus Gunn-nal, majd mozdulatlanul terült el a földön, s rögtön látszott, hogy nagy a baj, ezért társai eltakarták őt. Az FTC csatárának az MLSZ közlése szerint stabil az állapota, arcában több csont is eltört, s agyrázkódást szenvedett, így nagy valószínűséggel műtét vár rá, s az éjszakát a stuttgarti kórházban töltötte.

Varga Barnabásnak rengetegen üzentek a közösségi médiában.

A győztes gólt szerző Csoboth Kevin klubja, az FTC ősi riválisa, az Újpest is mielőbbi felépülést kívánt Varga Barnabásnak. „Mindenekelőtt magyarok vagyunk!” – írták

A francia válogatott

Antoine Griezmann

A BBC

A SportBible

A OneFootball

talkSport

Fabrizio Romano

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik