A BBC nézőinek egy részét felháborította Varga Barnabás ütközésének ismétlése

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 10:04
null
Fotó: Szabó Miklós
Varga Barnabás vasárnap esti súlyos sérülése, pontosabban annak ismétlése a BBC adásában felháborodást keltett a brit televíziónézők körében. A csatorna reagált a közösségi médiában megjelent panaszokra.

„Lélekben mindannyian Varga Barnabással vagyunk – mondta rögtön a lefújás után Gabby Logan, majd kitért a kommentelők dühét kiváltó ismétlésre. – Minket is sokkolt, amikor a közvetítésben visszajátszották a sérülést, hiszen Christian Eriksen három évvel ezelőtti esete óta szigorú protokoll van érvényben.”

A BBC sztárműsorvezetője magyarázatul azt hozta fel, hogy a VAR-vizsgálat miatti visszajátszás nem a tévécsatorna, hanem az UEFA döntése alapján kerülhetett adásba.

„Nagyon meglepődtünk, hogy az UEFA a visszajátszás mellett döntött, ezért amint lehetett, azonnal más képre váltottunk” – idézi az express.co.uk Gabby Logant.

Varga Barnabás a magyar–skót (1–0) csoportmérkőzés 68. percében ütközött Angus Gunn kapussal, rövid időre eszméletét vesztette, többszörös arccsonttörést szenvedett – mint az MLSZ vasárnap késő esti közlése alapján megírtuk, szinte biztos, hogy meg kell operálni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik