Eb 2016: Dzsudzsákék a vb-győztes és Buffon ellen? Mi sorsoltunk, Ön is megteheti!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 16:41
December 12-én, Párizsban kisorsolják a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportjait. A sorsoláson a novemberi pótselejtezőt sikeresen megvívó magyar válogatott is részt vesz. Bár még szűk három hét van az eseményig, a Nemzeti Sport Online segítségével Ön már most sorsolhat ellenfeleket Dzsudzsák Balázséknak – mi már megtettük!  

A magyar válogatott a harmadik kalapból várhatja a sorsolást, így Romániával, Lengyelországgal, Svédországgal, Szlovákiával és Csehországgal nem kerülhet össze. Franciaország helye fix az A-csoport első helyén, ezek mellett bármilyen variáció elképzelhető.

2016-OS EB-KISOKOS: MENETREND, SORSOLÁS, KIJUTÓK, JEGYEK, KULCSDÁTUMOK!

Német, olasz, magyar, izlandi csoport? ÖN IS SORSOLHAT EB-ELLENFELEKET A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK! KATTINTSON A KÉPRE, TÖLTSE LE A SORSOLÁSGENERÁTORT!
Német, olasz, magyar, izlandi csoport? ÖN IS SORSOLHAT EB-ELLENFELEKET A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK! KATTINTSON A KÉPRE, TÖLTSE LE A SORSOLÁSGENERÁTORT!

 

 

A sorsolásgenerátor xls formátumú, futtatásához a makrókat engedélyezni kell – a program használatához MS Excel szükséges. Az „új sorsolás” feliratra kattintva lehet új húzást generálni. Bármilyen kérdés esetén e-mail-címünkön lehet a készítőhöz, a letölthető szurkolói szoftvereken is dolgozó Gyurka Szilárdhoz fordulni.

A sorsolásra a kalapokat az UEFA az európai válogatott koefficiensek alapján készítette el. Magyarország a 3. kalapba került. A ceremóniát december 12-én 18.00-kor, Párizsban rendezik meg.

1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország

A 2016-os Eb résztvevői (Infografika: Nemzeti Sport)
A 2016-os Eb résztvevői (Infografika: Nemzeti Sport)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik