Euro 2012: újabb francia rosszfiú magyarázkodik

Vágólapra másolva!
2012.06.28. 20:14
Yann M'Vila, a francia labdarúgó-válogatott játékosa szerint van elfogadható magyarázat arra, miért nem fogott kezet a helyére beálló Olivier Giroud-val és Laurent Blanc szövetségi kapitánnyal a lecserélésekor a spanyolok elleni Eb-negyeddöntőben (0–2).

„Szerintem kicsit túldimenzionálták ezt a történetet – mondta a Franciaországban nagy médiafigyelmet keltő esetről M'Vila a honlapján. – Akkor már majdnem biztos volt, hogy elveszítjük a meccset, magam alatt voltam, szinte öntudatlanul tartottam a kispad felé. Meg voltam sebezve. Később beszéltem a szövetségi kapitánnyal, ez rendben lezajlott, nem haragban váltunk el egymástól. Tisztában volt az eset körülményeivel. Olivier sem sértődött meg, nem érzékelte tiszteletlenségnek a kézfogás elmaradását."

A kiszivárgó hírek szerint M'Vila mellett Hatem Ben Arfa, Jérémy Ménez és Samir Nasri számíthat fegyelmi vizsgálatra az Eb-n tanúsított kifogásolható viselkedése miatt – az időközben a szurkolóktól bocsánatot kérő Nasrival kapcsolatban kétéves válogatottbeli eltiltást emlegetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik