Euro 2012: A spanyoloknak négyet vágok, nem kettőt - Balotelli

Vágólapra másolva!
2012.06.29. 13:46
Igencsak megjött az étvágya Mario Balotellinek, főként ami a gólszerzést illeti. Az olasz válogatott támadója a címvédő Spanyolország elleni vasárnapi döntőben dicséretes önbizalomról tanúbizonyságot téve nem két, hanem négy gólt ígért!

Hasonló hangzatos megnyilvánulások eddig a profi ökölvívókat jellemezték, az olasz támadó ezt a hangnemet ütötte most meg.

„Remélem négy gólt szerzek, nem kettőt” – szorozta meg kettővel, vagy emelte négyezetre (nem erősítették meg, melyik matematikai műveletet használta) Balotelli a Németország elleni elődöntőben (2–1) szerzett találatainak számát.

„A tegnapi volt életem legjobb napja, de remélem, hogy a vasárnapi még ennél is jobb lesz. Bízom a győzelmünkben Spanyolország ellen, az sem fontos, ha rossz játékkal nyerünk. Ha eredményes leszek a döntőben, enyém lesz a gólkirályi cím és győzünk, az csodálatos lenne. De ha mégsem tudok gólt szerezni, csak győzünk, akkor az ugyanolyan csodálatos lesz.”

Spanyolországban természetesen kiemelten foglalkoznak Balotelli nyilatkozatával, és nem felejtik el megemlíteni, hogy az olasz támadó eddigi tizenhárom válogatottbeli fellépésén összesen volt négyszer eredményes. A spanyolok viszont azt emelték ki, hogy válogatottjuk a 2008-as és a most zajló Eb-n, valamint a 2010-es vb egyenes kieséses szakaszában egyetlen gólt sem kapott, pedig kilencszer volt már jelenése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik