NFL Fantasy tippek, Week 8

2623622 26236222623622 2623622
Vágólapra másolva!
2014.10.25. 22:10
Címkék
Elérkeztünk a szezon feléhez, nem sok idő van gatyába rázni fantasy csapatainkat, nézzük hát, kik lehetnek a segítségünkre a 8. héten. Irányítók A...

Elérkeztünk a szezon feléhez, nem sok idő van gatyába rázni fantasy csapatainkat, nézzük hát, kik lehetnek a segítségünkre a 8. héten.Elérkeztünk a szezon feléhez, nem sok idő van gatyába rázni fantasy csapatainkat, nézzük hát, kik lehetnek a segítségünkre a 8. héten.


Irányítók

A hét kezdője:

Tony Romo (Cowboys) Az elmúlt három hazai meccsén 8-2 a TD-INT mutatója. A Redskins eddig 15 passzolt TD-t engedett a szezonban és a 3 labdaszerzés sem éppen veretes. A Cowboys és Romo formája azt mondatja velem, ő a hét embere.

Biztos kezdő:

Alex Smith (Chiefs) Azzal a Rams védelemmel megy szembe, mely az elmúlt 3 meccsén 7 passzolt TD-t engedett és a QB-k által elszenvedett pontokat tekintve a liga második legrosszabb csapata. Smith pedig az elmúlt 4 meccsén adott 9 TD passzt, legutóbbi hazai meccsén a Patriots ellen mindjárt hármat is.

Ryan Tannehill (Dolphins) Eddig egyszer játszott a Jaguars ellen, akkor 220 yard, 2TD és 52 futott yard jött össze, labdavesztés nélkül. Most újra a szomszédvár ellen megy csatába és, ha a múlt heti teljesítményét és a Jaguars nem éppen jó passz elleni védekezését vesszük alapul, könnyen megismételheti a 2012. decemberi számait.

A hét padosa:

Joe Flacco (Ravens) A Bengals D# formája nem erre enged következtetni, de az tény, hogy Joe barátunk eddigi 6 cincinnati-i fellépése alkalmával 5-9-es TD-INT statisztikát szorgoskodott össze. A Bengals 3 hazai meccsén idén mindössze 3 passzolt TD-t engedett és 285 yard fölé senkit nem engedtek.

Csak óvatosan:

Andy Luck (Colts) A Steelers védelme a 3. legjobb a ligában a QB-k által elszenvedett pontokat tekintve. A 10 engedett passzolt TD sem vészes, ha belegondolunk, hogy ezt 7 meccsen szenvedték el és e mellé 4 INT is társult. Luck eddig szenzációs idén, egy botlásnak jönnie kell.

Jay Cutler (Bears) A Pats védelme a 4. leghatékonyabb az irányítók ellen, köszönhetően többek közt az eddig szerzett 7 interceptionnek. Cutlernek minden bizonnyal nehéz estéje lesz, főleg, ha úgy játszik, mint az utóbbi négy héten (6TD-5INT, 2 fumble).

Futók

A hét kezdője:

Joquie Bell (Lions) Az ellen a Falcons D# ellen kell produkálnia, amely eddig több, mint 1200 totál yardot és 12 TD-t szenvedett el az aktuális ellenfelek futóitól. Siralmas számok, valljuk be. Bell az agyrázkódása óta lejátszott 2 meccsen 122 yardot és 2 TD-t tett be a közösbe.

Biztos kezdő:

Jerick McKinnon (Vikings) Az elmút négy meccsén 302 yardot szerzett, ami igen kiemelkedő statisztika. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Buccaneers védelme eddig 967 totál yardot és 8 TD engedett a futókkal szemben 6 meccsen, könnyen lehet, hogy idei 3. 100 yardos meccsét láthatjuk AP utódjának.

Ben Tate (Browns) A múlt heti kisiklást ki kell javítania a Brownsnak és ebben lesz a csapat segítségére Tate. A Raiders eddig több, mint 1000 yardot és 8 Td-t szenvedett el futók ellen, ez a 2. legrosszabb mutató a Falcons után.

A hét padosa:

Chris Ivory (Jets) Forte, Foster, Ridley. Csak három név, akiknek idén nem sikerült a disznóbőrt átcipelni a Bills gólvonalán. Szégyenkezni azonban nincs okuk, ugyanis idén ez eddig senkinek nem sikerült. Ezért merem a múlt héten remeklő Ivoryt a hét legrosszabb opciójaként feltüntetni.

Csak óvatosan:

LeSean McCoy (Eagles) Idén Morris 41 yardja a rekord, amit egy futó a Cardinals ellen teljesített Arizonában, így azt gondolom, McCoyra és az Eagles futójátékára is nehéz este vár. McCoy idén nagyon hullámzó, így bátorkodom itt feltüntetni a nevét.

Jamaal Charles (Chiefs) Most ilyen hetem van, sztárokat ültetnék a padra. Azt, hogy Charles mekkora értéke a Chiefsnek, kár is ecsetelni, ami fontosabb, hogy a Rams ellen idén szenvednek a RB-k. 6 meccsen kevesebb, mint 600 yardot engedtek a futóknak és mindössze egy TD-t szenvedtek el a Kosok.

Elkapók

A hét kezdője:

Randall Cobb (Packers) 452 yard, 8 TD. Ezt 7 meccsen hozta eddig össze a Packers sztrárja és jó esélye van rá, hogy növelje ezeket a számokat. Ugyanis az ellen a Saints ellen játszanak, akik 1191 yardot és 9 TD-t szenvedtek el az elkapóktól az eddigi 6 meccsükön.

Biztos kezdő:

Doug Baldwin (Seahawks) Az idei három idegenbeli meccsén 208 yardot és 1 TD-t szerzett és most jó eséllyel újfent 100 -os meccset teljesíthet. Ebben nagy segítségére lehet a Panthers passz elleni védekezése, amely siralmas eddig idén. Csak a WR-ek ellen 1231 yardot és 12 TD-t szenvedtek el, utóbbival ligautolsók.

Sammy Watkins (Bills) 122 yarddal és 2 hatpontossal hangolt a Jets elleni csoportrangadóra és minden sansza megvan, hogy hasonló produkcióval rukkol elő. A Jets eddig ugyanis 18 passzolt TD-t szenvedett el, melyekből nyolcat WR szedett le. Nem rossz kilátások.

A hét padosa:

Steve Smith Sr. (Ravens) A Bengals eddigi 3 hazai meccsén csak 2 passzolt TD-t engedett a WR-eknek, és csak Julio Jones tudott a hatpontos mellé korrekt yard számot (88) produkálni. Smith idei három idegenbeli fellépésén csak egy TD-t jegyzett, óvatosan a csapatba állításával.

Csak óvatosan:

Percy Harvin (Jets) A Bills WR-ek elleni passzvédekezése nem kifejezettem extra, de azt gondolom, hogy a trade és a Harvin távozásának okait firtató dolgok nyomot hagynak a friss SB győztes játékán és nem sikerül kiemelkedőre a debütálása.

Alshon Jeffery (Bears) Múlt héten 9 yardot szerzett mindössze és a Bears-en belüli belviszály miatt nagy esélyt látok arra, hogy Cutler inkább Marshallt fogja keresni a Pats ellen. A Pats passz elleni védekezése ligaelit, a legkevesebb yardot engedték, WR-ek ellen mindössze 880 yardot és 5 TD-t szenvedtek el, miközben 7 interceptiont szereztek. Ha jobban belegondolok, Marshall sem jobb opció.

Tight Endek

A hét kezdője:

Greg Olsen (Panthers) Idén 493 yard és 5 TD a mérlege, míg a Seahawks 8, TE-k ellen elszenvedett hatpontosával liga utolsó. Olsen ráadásul hazai pályán három meccsen 213 yardot és 3 TD-t jegyzett, jó esélye van rá, hogy növelje a statisztikáit.

Biztos kezdő:

Dwayne Allen (Colts) A Steelers TE-k elleni védekezése az átlagosnál rosszabb és ezt Allen élvezheti ki igazán. Allen idén három idegenbeli meccséből kétszer TD-t szerzett, amikor nem, akkor TE párja, Fleener szerzett hatpontost, jó eséllyel folytatják eme remek szériát.

A hét padosa:

Andrew Quarless (Packers) 13 elkapásból jegyzett 116 yard és 2 TD nem rossz teljesítmény, ha egy meccsen sikerül. Quarlessnek ezek azonban az idei számai és így már siralmasak. A Saints ellen eddig összesen 198 yardot és 1 TD-t szereztek a TE-k, nem Quarless lesz az, aki ezen súlyosan rontani fog.

Csak óvatosan:

Travis Kelce (Chiefs) Az elmúlt két meccsen mindössze 48 yardot szerzett, ami nem túl biztató. Most a Rams védelme az ellenfél, akik meccsenként átlagban 48,9 yardot engednek a tight endeknek és csak 2 TD-t szenvedtek el.

Védelmek

A hét kezdője:

Texans Többek közt 13 sack, 9 recovered fumble és 2 TD a Texans D# idei mérlege, ráadásul Clowney is visszatér, bajban lesz a Titans.

Biztos kezdő:

Lions Amikor a Falcons kilép a Georgia Dome-ból, azonnal „elanyátlanodnak” és most ugyan semleges helyszínen játszanak, a ligaelit Lions védelem dominálni fog.

Bills A Bills futás elleni védekezése kiprovokálhatja a Jets passzjátékát, amelybe Genot és Vicket ismerve becsúszhat pár hiba, mely labdaszerzések formájában mutatkozhat meg.

A hét padosa:

Redskins Sem Murrayt, sem Romo-t nem tudják megállítani a MNF-on, így pedig a D# nagyon rossz számokat fog produkálni.

Csak óvatosan:

Packers A szerzett fantasy pontokat tekintve a Packers védelme 4. ugyan, de az a megérzésem, hogy a szezon megmentésére készülő Saints otthonában ez kevés lesz és az a csata nem a védelmekről fog szólni.

Panthers A tavaly remeklő védelem idén már sokszor okozott csalódást tulajainak és a bajnok offense ellen hasonlóra számítok ezen a héten is.

A képek forrása: bigstory.ap.org, nflspinzone.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik