Formula-1: Nem a legjobb, hogy Rubens mögül indulok - Hülkenberg

Vágólapra másolva!
2010.05.15. 17:39
Noha sokan tartottak attól, hogy az újonc csapatok feltartják majd a időmérőn a gyorsabbakat, végül problémamentesen zárult az idei Monacói Nagydíj időmérő edzése. A Williams elégedett lehet, ugyanis Rubens Barrichello bejutott a Q3-ba, és a futamot a 9. helyről kezdheti meg, míg Nico Hülkenberg épphogy lemaradt a legjobbaktól, ő a 11. helyről rajtolhat.

„Nagyon jól éreztem magam a pályán, boldog vagyok a kilencedik helyemmel. Mindent kihoztam az autóból, ennél jobb időt nem érhettem volna el. Noha azt hittük, hogy a forgalom és a lassabb kocsik miatt gond lehet a Q1-ben, végül semmi gond sem volt. Jó irányba haladunk, hiszek a holnapi pontszerzésben" – értékelte teljesítményét Rubens Barrichello, a csapat veterán brazil pilótája.

A fiatal Nico Hülkenberg teljesítményére sem lehetett panasz, hiszen a 11. pozíciót szerezte meg az időmérőn. „Ugyan kicsit zsúfolt volt az első etap, de végül minden rendben volt. Az autóm képes volt egy körön át gyorsan haladni, ám az utolsó nem sikerült tökéletesre, éppen ezért kissé csalódott vagyok, hogy nem jutottam be a Q3-ba. Igaz, a 11. rajthely nem rossz eredmény, de nem a legjobb, hogy éppen Rubens indul előlem. Bízom abban, hogy tisztességes eredménnyel zárom életem első Monacói Nagydíját."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik