Amint arról beszámoltunk, csődeljárást indítottak a Caterham-istálló autóit gyártó Caterham Sports Limited vállalat ellen.

A Caterham új vezetősége szerdán közleményben jelezte, hogy ugyan a nyáron megegyezett Tony Fernandesszel az F1-es csapat felvásárlásáról, a malajziai üzletember miatt még mindig nem történt meg az adásvétel, és ha továbbra sem változik a helyzet, magára hagyja a csapatot.

Az istálló vezetői most megelégelték a várakozást, és a Caterham menedzselésének jogait átengedték Finbarr O'Connell csődbiztosnak, aki reményeik szerint életben tarthatja a csapatot legalább az idény végéig.

O'Connellnek most 24 órája van rendezni a papírmunkát és összeszedni a megfelelő pénzösszeget,  hogy legalább az Amerikai Nagydíjon elindulhassanak Marcus Ericssonék.

Bernie Ecclestone engedélyt adott arra, hogy a befektetőt kereső csapat büntetés vagy bírság nélkül kihagyhassa a következő két versenyt, és hozzátette: bízik benne, hogy a november 23-i, Abu-dzabi Nagydíjon rajthoz áll a Caterham.