F1: Tragikus, ami Bianchival történt – Ecclestone

Vágólapra másolva!
2015.07.19. 16:07
Bernie Ecclestone, a Formula–1 gazdasági vezetője is megemlékezett Jules Bianchiról, aki kilenc hónappal a szuzukai balesete után péntek éjszaka hunyt el a nizzai kórházban.

„Ami Bianchival történt, az nagyon, nagyon szerencsétlen és igazán tragikus – mondta Ecclestone a BBC Rádiónak. – Óriási veszteség egy ekkora tehetség és egy ilyen kedves srác halála. Remélem, mint remek versenyző és ember emlékszünk majd rá, nem pedig a balesete miatt."Ecclestone a BBC Rádiónak. – Óriási veszteség egy ekkora tehetség és egy ilyen kedves srác halála. Remélem, mint remek versenyző és ember emlékszünk majd rá, nem pedig a balesete miatt."

„Természetesen a miénk veszélyes sportág. Húsz versenyük van minden évben, és meg lehet nézni, hány baleset történik. Eddig is és ez után is a legjobbunkat adjuk majd a versenyzők biztonságáért. Sajnos, ha egy személyautóval találja el így a traktort, akkor sem lett volna semmilyen különbség, sőt ha egy tankkal megy neki, akkor is lettek volna problémái. A traktornak nem lett volna szabad ott lennie."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik