Nigel Mansell szerint Lewis Hamilton lehet a sportág Tiger Woodsa

Vágólapra másolva!
2007.04.02. 15:48
Címkék
Az 1992-ben világbajnok Nigel Mansell ugyan még nem találkozott Lewis Hamiltonnal, így nem is ismeri, de úgy véli, megfelelő hozzáállással a Formula-1 Tiger Woodsa lehet. Ehhez azonban nem szabad változtatnia hozzáállásán és viselkedésén.
Lewis Hamilton dobogós lett első F-1-es futamán
www.autosport.com
Lewis Hamilton dobogós lett első F-1-es futamán
Lewis Hamilton dobogós lett első F-1-es futamán
www.autosport.com
Lewis Hamilton dobogós lett első F-1-es futamán

Szavazás

Ön szerint mikor lesz világbajnok Lewis Hamilton?

Írja be az itt látható számot!
„Ha marad ezen az úton, akkor elérheti azokat a sikereket, amelyeket Tiger Woods már elért a golf első kiváló színesbőrű klasszisaként” – jelentette ki a száguldó cirkusz brit legendája.

Nigel Mansell szerint Hamiltonnak nagyon kell ügyelnie arra, hogy ne szívja magába a Formula-1rendkívül színes, de sok „veszélyt” is rejtegető világa.

„Csapata és családja is mindent megtesz azért, hogy csak a feladataira összpontosítson. De tudnia kell, óriási változások következnek az életében, amikor sorozatban lesz dobogós és futamgyőztes. Fényűző világ ez a fiatalok számára” – érvelt az 1992-es világbajnok.

Nigel Mansell azt is elmondta, lenyűgözte Hamilton melbourne-i szereplése és harmadik helye, de a kiváló produkció nem szállhat a fiatalember fejébe.

„Sohasem találkoztam Lewisszal, de szívesen adnék tanácsokat számára. Nyilvánosan annyit üzenhetek: tartsa távolt magát a csillogástól” – jelentette ki Nigel Mansell.

„Ha megteszi, akkor a sportvilág legnagyobb legendái közé kerülhet, mint Tiger Woods.”

„Ha folyamatosan javul, akkor a dobogós helyezéseket futamgyőzelemmé, a futamgyőzelmeket világbajnoki címmé javíthatja.”

„A Formula-1 egyik legjobb csapatánál szerepelhet. Ha a McLarennél marad, s az istálló versenyképes lesz, akkor biztos, hogy Lewis Hamilton megnyeri a világbajnokságot” – tette hozzá.

A brit sportember szerint Hamilton idén már megszerzi első futamgyőzelmét, s két-három éven belül harcban lesz a végső sikerért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik