Exkluzív megaposzter a Nemzeti Sporttal!

Vágólapra másolva!
2006.10.19. 16:34
Címkék
A Nemzeti Sport exkluzív ajánlattal rukkolt elő a Forma-1 rajongók számára: az idei sorsdöntő utolsó futam után, október 26-tól kapható az a megaposzter, amelynek egyik oldalán 1950-2006 világbajnok autói, illetve a pilóták portréi, a másik oldalán pedig az idei világbajnok fotója szerepel.
A legendás Jose Manuel Fangio, az első ötszörös bajnok
A legendás Jose Manuel Fangio, az első ötszörös bajnok
A legendás Jose Manuel Fangio, az első ötszörös bajnok
A legendás Jose Manuel Fangio, az első ötszörös bajnok

Ráadásul a poszterek egyike egy kupont rejt, amely 3 napos belépőjegynek felel meg a 2007-es Magyar Nagydíjra!

A megaposzter kizárólag a Nemzeti Sporttal együtt vásárolható meg, ára hétfőtől- szombatig 395 Ft, vasárnap 400 Ft. Keresse a nagyobb újságárusoknál!

Az autósport egyik legnépszerűbb sorozata 1950-ben indult, s először az olasz Nino Farina ünnepelhetett világbajnoki címet.

Hamarosan már az argentin Juan Manuel Fangio uralta a Formula-1-et, sokáig egyedülálló módon ötször bizonyult a legjobbnak.

A dél-amerikai sportember csúcsát Michael Schumacher 2002-ben beállította, majd még kétszer lett világbajnok.

Spanyolország sokáig „csak” versenyhelyszínként – és néhány pilótával – képviseltette magát, majd az új évezredben érkezett Fernando Alonso.

Az oviedói születésű pilóta a Renault versenyzőjeként tavaly világbajnok lett, s idén is a végső siker küszöbére érkezett. Az utolsó futamon, a Brazil Nagydíjon már a 8. hely is elegendő lesz a címvédéshez, hiszen Michael Schumacher hátránya 10 pont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik