Európa-liga: Kemény dió a Paks, de erősebbek vagyunk - Balogh János

Vágólapra másolva!
2011.07.27. 09:20
Balogh János, a Hearts labdarúgócsapatának magyar kapusa a skót klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a Paksi FC elleni Európa-liga-selejtező (csütörtök, 20 óra, Székesfehérvár, DigiSport) előtt, figyelmeztetve társait: készüljenek fel egy nagyon kemény csatára.

„Úgy gondolom, mindenkit meglepett a paksiak három nullás sikere a Tromsö ellen. Kiváló eredmény ez, és úgy gondolom, a Paks nagyon kemény ellenfél lesz, viszont a mi csapatunk elég erős a legyőzéséhez. Száz százalékot kell nyújtanunk, és eleve nagyon nehéz mérkőzésre kell készülnünk" – mondta Balogh.

„Nagyon várom a meccset, és kíváncsi vagyok a magyar és a skót futball közti különbségre. A szüleim pont Skóciában vannak, de több barátom felhívott már, hogy jön a meccsre" – tette hozzá a magyar légiós.

Mint arról már beszámoltunk, a Hearts kulcsemberei közül sérülten kidőlt Andy Webster és Mehdi Tauil, Kevin Kyle, Andy Driver és Calum Elliot hosszabb ideje harcképtelen, David Obua pedig még mindig a bürokráciával harcol: a lejárt útlevelű ugandai játékosnak vízuma már van Magyarországra, de az ugandai nagykövetség még mindig nem hosszabbította meg úti okmányát, így lehet, hogy csak az utolsó pillanatban „esik be” a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik