Rajtol a Fradi az Európa-ligában – Varga- és Saldanha-gólra is lehet fogadni a TippmixPrón

Vágólapra másolva!
2024.09.24. 20:52
Fotó: fradi.hu
Zsinórban hatodszor került főtáblára az FTC a nemzetközi kupaporondon: a magyar bajnok most az új lebonyolítású EL-ben jutott be a legjobb harminchat csapat közé. Pascal Jansen együttese a nemrégiben edzőt váltó Anderlecht otthonában kezd – a Fradi egy 3-1-re megnyert örökrangadóval hangolt az EL-nyitányra. Az MTK ellen Raul Gustavo, Varga Barnabás és Matheus Saldanha talált be – a TippmixPrón többek között arra is lehet tippelni, hogy az előző szezon NB I-es gólkirálya, illetve az első két magyarországi tétmeccsén már három találatnál járó rekordigazolás újra eredményes lesz. (x)

Szép emlékeket őriz a Fradi az Anderlechtről: a zöld-fehérek 1995 augusztusában a belga bajnokkal küzdöttek meg az akkor még tizenhat csapatos BL-csoportkörért, és az idegenbeli 1-0-s győzelmet követően hazai pályán 1-1-et játszottak, így kiejtették az Anderlechtet. A TippmixPro nyereményszorzói alapján most is a lila-fehérek az esélyesebbek, igaz, az utóbbi időben döcög a szekerük, már egy edzőváltáson is túlestek. A szezont még a dán Brian Riemer irányításával kezdték, de egy hullámvölgyet követően menesztették a szakvezetőt, akinek a helyét ideiglenesen David Hubert vette át. Vele is csak egy döntetlenre futotta a csapat erejéből a legutóbbi fordulóban – 0-0 a Charleroi ellen −, így a bajnoki mérleg (3-4-1) eddig csalódást keltő. Az FTC ugyanakkor mind az öt NB I-es találkozóját megnyerte – legutóbb az MTK vendégeként hátrányból fordítva győzött 3-1 −re −, és Pascal Jansen irányításával eddig csupán egyszer, a Midtjylland elleni idegenbeli BL-selejtezőn (0-2) szenvedett vereséget.

Anderlecht – FTC – 1X2

SZAVAZÁS

Anderlecht – FTC – 1X2?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Fradi-szurkolók számára örömteli tény, hogy a nyári Európa-bajnokságon Skócia ellen súlyos sérülést szenvedő Varga Barnabás visszatérésé után egyre jobb formába lendül, és az MTK elleni bajnokin újra eredményes volt akcióból is. Az NB I-ben három fellépésén kétszer köszönt be – a Nyíregyháza ellen tizenegyesből talált be −, és egy létfontoságú büntetőt értékesített a Borac Banja Luka elleni EL-playoffban is. De nemcsak tőle lehet remélni a gólokat, hiszen nagyszerűen kezdte ferencvárosi pályafutását a Partizan Belgrádtól szerződtetett brazil támadó, Matheus Saldanha: a huszonöt esztendős csatár a Budafok elleni Magyar Kupa-meccsen a kispadról beszállva duplázott, majd az MTK ellen – újfent csereként – az első NB I-es találatát is hamar megszerezte. Az Anderlecht ellen kulcsfontosságú lehet a szélsők teljesítménye is, így Adama Traoré játékán is sok múlik majd. A mali támadó a Jansen-éra első tétmeccsén rögtön egy mesterhármassal nyitott a TNS ellen, azóta viszont csak egyszer volt eredményes. A TippmixPrón Aleksandar Pesicre is lehet fogadni, mint potenciális gólszerzőre, igaz, a szerb csatár tétmeccsén még nem volt eredményes az új szezonban. A legutóbbi idényben ugyanakkor jó néhány fontos találat fűződött a nevéhez: a 2023/24-es szezonban tizennyolc bajnokin hatszor köszönt be, a nemzetköz porondon négyszer talált be – a Cukaricki elleni, idegenbeli győztes gólja különösen emlékezetes −, és két Magyar Kupa-gólt is összehozott.

Anderlecht – FTC – Szerez gólt? 
További kimenetelek a Tippmixprón!

SZAVAZÁS

Anderlecht – FTC – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Pascal Jansen irányításával eddig tizenkét tétmérkőzést játszott a Ferencváros: ezeken nyolc győzelem, három döntetlen és egy vereség a mérleg. Ami az első félidőket illeti, érdekesség, hogy ezen a tizenkét találkozón négy alkalommal 0-0 volt az állás az első játékrész lefújásakor, míg hétszer legalább egy gólt szerzett a szünet előtt a Fradi. Ugyanakkor az első félidőben egynél többször csak két találkozón, a TNS ellen otthoni BL-selejtezőn és az MTK elleni bajnokin talált be a Fradi.

Szerez gólt az FTC az 1. félidőben?

SZAVAZÁS

Szerez gólt az FTC az 1. félidőben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az Európa-liga kapcsán érdemes figyelni a Tippmixpro aktuális szuper oddsait és az aktuális Oddsrakétát is – ebben Matheus Saldanha gólja 5,50-es oddsot érne −, illetve elérhető lesz az Anderlecht - FTC találkozó is megnövelt nyereményszorzójú 1X2-es piaccal, valamint az Őszi foci Oddspiramis ajánlat feltételeinek megfelelve is növelheted várható nyereményed összegét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik