Ferencváros–Tottenham: egyelőre kérdéses, Szon utazik-e Budapestre

Vágólapra másolva!
2024.09.30. 14:51
Egyelőre nem tudni, láthatjuk-e Budapesten a Ferencváros ellen a Tottenham egyik legjobbját, Szon Hung Mint (Fotó: archív)
Egyelőre kérdéses, hogy a Tottenham dél-koreai sztárja, a Manchester United elleni vasárnapi bajnokit sérülés miatt kihagyó csapatkapitány, Szon Hung Min el tud-e utazni a londoniak budapesti mérkőzésére, a Ferencváros elleni, csütörtöki Európa-liga-találkozóra.

 

A Tottenham továbbra sem közölt részleteket a dél-koreai Szon Hung Min állapotáról, aki meglepetésre kihagyta a londoniak vasárnapi, Manchester United elleni, 3 –0-ra megnyert bajnokiját, és egyelőre az angol sajtó is csak találgat, hogy a Ferencváros elleni, csütörtöki El-meccsen tudja-e vállalni a játékot.  

A SportsMole a Tottenham sérültjeinek állapotáról szóló összefoglalójában kétségesnek nevezi, hogy Szon el tud-e utazni Budapestre, a csütörtöki mérkőzésre. A londoniak egyik legjobbjának számító Szon múlt héten, a Qarabag elleni hazai El-nyitányon (3–0-s győzelem) még kezdett, de a 71. percben lecserélték. Azon a mérkőzésen sérülhetett meg, valószínűleg combsérülést szenvedett, de a klub egyelőre ezt sem erősítette meg.

Szon mellett kérdésessé vált az olasz válogatott védő, Destiny Udogie játéka is, akit vasárnap combsérülés miatt cseréltek le a meccs szünetében (egy korábbi, tavaszi sérülése újulhatott ki). Egyelőre róla sem tudni, hogy vállalhatja-e a játékot csütörtökön, de Ange Postecoglou menedzser optimistán nyilatkozott vele kapcsolatban a vasárnapi mérkőzés után.

A hosszabb ideje sérült francia szélső, Wilson Odobert és a brazil csatár, Richarlison visszatérésére viszont még nem lehet számítani a Ferencváros elleni mérkőzésen, míg a román védő, Radu Dragusin a Qarabag elleni piros lapja és az ezzel járó eltiltás miatt nem játszhat az FTC ellen, ellenben ott lehet az angol csapatban a Groupama Arénában az argentin világbajnok, Cristian Romero, miután a Qarabag elleni meccsen letöltötte korábbi eltiltását.

EURÓPA-LIGA, ALAPSZAKASZ
2. FORDULÓ
Csütörtök
18.45: Ferencvárosi TC–Tottenham Hotspur (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik