DVSC: Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól... – Blagojevics

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.17. 23:22
null
Blagojevics elnézést kért a szurkolóktól és megköszönte nekik a támogatást (Fotó: Dömötör Csaba)
Mint ismert, a gól nélküli odavágó után hazai pályán, a Nagyerdei Stadionban, 16 500 néző előtt 5–0-ra kikapott a Rapid Wientől a DVSC, amely így búcsúzott az Ekl-selejtezőtől. A meccs után Szrdjan Blagojevics vezetőedző nyilatkozott az M4 Sportnak.  


„Nagyon-nagyon nehéz este ez nekünk. Amit ebből a meccsből tanultunk, azt elvisszük magunkkal, de ez nem vigasz. Szeretném megköszönni ezt az elképesztő szurkolói támogatást, nagyon sokat jelentett, ugyanakkor szeretnék elnézést is kérni, mert erre senki sem számíthatott...”
kezdte a DVSC vezetőedzője.

„Folytatnunk kell, nincs más választásunk. Messziről indultunk tavaly, hogy egyáltalán eljussunk idáig, felkészültünk, de nem számítottam egy ilyen mértékű vereségre... Fejlődnünk kell, meg kell tanulnunk nyomás alatt játszani, megbüntetni az ellenfél hibáit, és így tovább” – mondta Szrdjan Blagojevics.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Debreceni VSCRapid Wien (osztrák) 0–5
Debrecen,16 500 néző. Vezette: Sztavrev (északmacedón)
DEBRECEN: Megyeri – Kusnyír (Baranyai, 73.), Dreskovics, Romancsuk, Manrique – Lagator, Loncsar – Szécsi (Domingues, a szünetben), Dzsudzsák (Mance, 86.), Joao Oliveira (Kiziridisz, 61.) – Dorian Babunszki (Bárány, 73.) . Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics
RAPID WIEN: Hedl – Schick, Querfeld (M. Hoffmann, 75.), Cvetkovics (Sollbauer, 82.), Auer (Moormann, 75.) – Sattlberger, Oswald, Kerschbaum – Seidl, Burgstaller (Mayulu, 79.),Grüll (Bajic, 79.). Vezetőedző: Zoran Barisic
Gólszerzők: Seidl (15.), Romancsuk (44.), Grüll (51.), Burgstaller (72.), Baranyai (90. – öngól)

ONLIVE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS, KEZDŐCSAPATOK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik