Bayer–FTC: két új játékos kerülhet be a Fradi kezdőcsapatába

Vágólapra másolva!
2023.03.09. 11:37
null
Myenty Abena (balra) várhatóan bekerül a kezdőcsapatba a Leverkusen ellen (Fotó:<a href="https://www.facebook.com/photo/?fbid=776123667204898&amp;set=pb.100044218160152.-2207520000."> fradi.hu</a>)
A Bayer Leverkusen–Ferencváros El-nyolcaddöntőn a Fradiban két téli szerzemény, a dán támadó, Nikolai Baden Frederiksen és a suriname-i-holland Myenty Abena léphet pályára csütörtökön – helyszíni tudósítónk szerint mindketten a kezdőcsapatban kaphatnak helyet.
Várható kezdőcsapatok
Várható kezdőcsapatok

Mint ismeretes, az Európa-liga tavaszi folytatására február elején lehetett változtatni az őszi kereten három helyen. A Fradi a határidőig igazolt három új szerzeményét, a védő Myenty Abenát és a két támadót, Nikolai Baden Frederiksent és Owusu Kwabenát is benevezte a sorozatra. Utóbbi azonban megsérült, így ő nem szerepelhet a Leverkusen ellen.

Ugyanakkor a védelemben Samy Mmaee sérülése után várhatóan ott lesz a csütörtök esti kezdőcsapatban Myenty Abena, és jó eséllyel Frederiksen is kezdhet, aki a szerdai edzésen is bizonyította, jó formában van: felugorva, kapásból szerzett egy gyönyörű gólt.

 

A FERENCVÁROS TAVASZI EL-KERETE

Kapusok: Dibusz Dénes, Bogdán Ádám
Védők: Henry Wingo, Botka Endre, Samy Mmaee, Mats Knoester, Adnan Kovacevic, Pászka Lóránd, Eldar Civic, Myenty Abena
Középpályások:
Muhamed Besic, Anderson Esiti, Kristoffer Zachariassen, Vécsei Bálint
Támadók: Tokmac Nguen, Adama Traoré, Amer Gojak, Owusu Kwabena, Nikolai Baden Frederiksen, Marquinhos, Ryan Mmaee

B-lista: Mergl Szabolcs, Őri Levente (kapusok), Juhász Botond, Manner Balázs, Kaján Norbert, Damir Redzic, Bagi Ádám Gyula, Varga Zétény István, Pintér Dániel, Lisztes Krisztián (mezőnyjátékosok)

A nevezett játékosok közül Samy Mmaee, Pászka Lóránd, Muhamed Besic,Tokmac Nguen és Owusu Kwabena is sérült, nem számíthat rájuk a csütörtöki meccsen Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző.

EURÓPA-LIGA, NYOLCADDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS, CSÜTÖRTÖK

18.45: Bayer Leverkusen (német)–Ferencváros (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

AZ NSO AJÁNLJA: További, folyamatosan bővülő hírek az esti meccsről, itt!

A Nemzeti Sportot Borbola Bence tudósítja majd a mérkőzésről, Leverkusenből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik