El: Lovrencsicsék nem foglalkoznak a Vidi problémáival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 19:21
Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan labdarúgócsapatának magyar légiósa a csütörtöki Európa-liga playoffmeccs előtt elmondta, nem foglalkoznak a Videoton problémáival.

„Holman Dáviddal és Kádár Tamással már nagyon várjuk a csütörtöki meccset, mert egy magyar csapat lesz az ellenfél. Tiszteljük a Videotont, de meg szeretnénk mutatni, hogy mi vagyunk a jobbak. Olyan eredményt kell elérni a hazai találkozón, hogy jó esélyünk legyen a csoportkörbe kerülésre" – mondta Lovrencsics a felvezető sajtótájékoztatón, kiemelve, hogy ötéves távlatban ez lesz a legfontosabb meccsük. sajtótájékoztatón, kiemelve, hogy ötéves távlatban ez lesz a legfontosabb meccsük.

„Nem foglalkozunk a Videoton problémáival, csak magunkra koncentrálunk. Szerintem Kovács István az ellenfél legjobbja. Meghatározó játékosuk Gyurcsó Ádám és Juhász Roland, utóbbi túljutott a sérülésén, és nincs kizárva a poznani játéka. A sikerhez nagy szükségünk lesz a szurkolókra" – tette hozzá a magyar szélső, aki szerint visszanyerte sérülése előtti formáját.

Mint ismert, a Videoton menesztette Bernard Casonit, az El-ben Pető Tamás irányítja a csapatot. A Lech számíthat a szurkolóira is, miután az UEFA felfüggesztette a büntetést.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, PLAYOFFKÖR
Augusztus 20., 21.00: Lech Poznan (lengyel)–VIDEOTON (Tv: M4)
Augusztus 27., 20.30: VIDEOTON–Lech Poznan (lengyel) (Tv: M4)
ADATBANK ÉS KULCSDÁTUMOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik