El: a Skonto Riga könnyed győzelemmel hangolt a Lokira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 19:03
A Skonto Riga labdarúgócsapata – a DVSC-Teva El-riválisa – fölényes, négygólos (4–0) győzelmet aratott másodosztályú ellenfele, az Alberts ellen a Lett Kupa nyolcaddöntőjében, amivel továbbjutott a következő körbe.

A vendég rigaiak az első percben vezetést szereztek, a szünetre már háromgólos előnybe kerültek. A mérkőzésen Ivan Lukanyuk duplázott. A DVSC elleni, csütörtöki El-meccsen lehetőséget kapók közül a center, Vladislavs Gutkovskis volt a gyors gól szerzője, a három nappal ezelőtt ellen csak kispados Nikita Ivanovs találata volt a második, a már említett Lukanyuk – aki csütörtökön csereként állt be a 71. percben – a 39. és a 65. percben volt eredményes.A DVSC elleni, csütörtöki El-meccsen lehetőséget kapók közül a center, Vladislavs Gutkovskis volt a gyors gól szerzője, a három nappal ezelőtt ellen csak kispados Nikita Ivanovs találata volt a második, a már említett Lukanyuk – aki csütörtökön csereként állt be a 71. percben – a 39. és a 65. percben volt eredményes.

A Debrecen az Európa-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén idegenben játszott 2–2-es döntetlent. A hazai visszavágón csütörtök 17 órától fogadja lett ellenfelét a Loki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik