El: Budapesten nem csak a továbbjutás a tét - M. Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 07:31
Nehéz visszavágóra számít a Vojvodina vezetőedzője csütörtök este a Honvéd ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörében. A szerb bajnoki bronzérmes 2–0-s előnyről várja a 20.30-kor kezdődő összecsapást.

„Sajnos az első mérkőzés utánsok helyről azt hallottam, hogy máris továbbjutottunk, és a visszavágó már csak formalitás lesz. Pedig nem így van, a játékosaimnak elmagyaráztam, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk – mondta Marko Nikolics, az újvidékiek vezetőedzője. – Úgy látom, megértették, hogy a budapesti mérkőzésnek nemcsak a továbbjutás a tétje, hanem az is, hogy bebizonyítsuk, a múlt heti győzelmünk nem a szerencsének volt köszönhető, hanem tényleg mi vagyunk a jobbak."Marko Nikolics, az újvidékiek vezetőedzője. – Úgy látom, megértették, hogy a budapesti mérkőzésnek nemcsak a továbbjutás a tétje, hanem az is, hogy bebizonyítsuk, a múlt heti győzelmünk nem a szerencsének volt köszönhető, hanem tényleg mi vagyunk a jobbak."

Nikolics elmondta, a kiállított Bojan Nasztics mellett várhatóan a nigériai Nnaemeka Ajurura sem számíthat, mert a 26 éves védő egyelőre nem kapott vízumot a magyar hatóságoktól. Utóbbi ügyében még intézkedik a Vojvodina.

„Az Európa-liga-szereplésünk előtt az volt a cél, hogy legalább hat mérkőzést játsszunk a sorozatban. Először túlzott optimizmusnak tűnt a célkitűzés, de most úgy néz ki, megvalósíthatjuk, még ha nehéz is lesz" – mondta Nikolics, akinek csapatára (amely az első körben a máltai Hibernianst intézte el kettős győzelemmel) továbbjutása esetén a török Bursaspor vár.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik