El: Nem a B-csapattal készülünk a Basel ellen - Been

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 22:23
Mario Been, a Genk vezetőedzője elmondta, hogy a már biztos továbbjutás ellenére a legjobb összeállításban küldi pályára csapatát az Európa-liga csoportkör hatodik, azaz utolsó fordulójában a Basel ellen.

„Elégedett vagyok a mérkőzéssel, bár kicsit izgultak a játékosok, hiszen tudták, hogy nagyon fontos ez a találkozó. Ponttal akartunk távozni, hogy ne az utolsó fordulóban kelljen számolgatni, külön öröm, hogy végül győztünk. Az ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy nemzetközi rutint szerezzünk, ami pedig nagyon fontos a továbbiakra nézve" – idézi a vidi.hu Mario Beent, a Genk vezetőedzőjét a Videoton elleni 1–0-s győzelmet követően.vidi.hu Mario Beent, a Genk vezetőedzőjét a Videoton elleni 1–0-s győzelmet követően.

„Attól függetlenül, hogy továbbjutottunk, az utolsó meccs sem lesz gálamérkőzés. Ott is nagyon oda kell figyelnünk és ott is nyerni akarunk, ezért ugyanúgy a legjobbak fognak játszani, nem a B-csapattal készülünk a Basel ellen. Azért dolgozunk, hogy a maihoz hasonló színvonalon teljesítsünk, örülök, hogy a játékosok felnőttek a feladathoz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik