El: Huszti és a Zenit éhes a játékra, a tökéletes befejezésre

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 10:19
A Zenit játékosai megérkeztek Athénba az orosz télből, örülnek, hogy a terem helyett újra futballpályán lehetnek, és céljuk, hogy tökéletes mérleggel zárják a csoportkört – válaszolta orosz újságírók kérdéseire Huszti Szabolcs, az orosz bajnok Zenit magyar játékosa a klub csütörtöki, AEK Athén elleni labdarúgó Európa-liga-mérkőzése előtt.

„Mint mindig, természetesen most is győzni akarunk, mert rendkívül fontosnak tartjuk, hogy százszázalékos mérleggel nyerjük meg a csoportot – idézi a Szport-Ekszpressz a magyar középpályást. – A bajnokság megnyerése után kaptunk néhány nap pihenőt, de úgy érzem, ennek ellenére megfelelő formában vagyunk, éhesek vagyunk a labdára. Egy futballista számára a mérkőzések nélküli napok nem az igaziak, alig várjuk, hogy leperegjenek, és jöjjön a meccs."

Miközben a Zenit első helyét már senki és semmi sem veszélyezteti a G-csoportban, az AEK-nak legalább egy pont kell ahhoz, hogy biztosan maga mögött tartsa az Anderlechtet; Juhász Roland csapata – amely az egymás elleni mérleget tekintve jobb az őt jelenleg három ponttal megelőző görög legénységnél – holnap este hazai pályán a már kiesett Hajduk Splittel játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik