Takács Zoltán: magunkat vertük meg Svájcban

Vágólapra másolva!
2008.08.17. 02:29
Az UEFA-kupa-selejtező második fordulójának első mérkőzésén Svájcban a Debrecen súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett a Young Boystól.
„Úgy érzem, a döntetlen vagy legfeljebb az egygólos vereség volt benne a játékunkban, de ekkora különbség nem volt a két csapat között – olvashattuk a hajdúságiak hivatalos honlapján Takács Zoltánnak, a DVSC-TEVA balhátvédjének nyilatkozatát. – Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, nem is értem, hogy a folytatásra miért jöttünk ki így. Ugyanúgy kellett volna passzolgatnunk tovább, de nem tettük, pedig azt mondják rólunk, játszó csapat vagyunk. Kaptunk egy elkerülhető gólt, aztán jött a második. Ezt követően rohantunk az eredmény után.”

Kitért arra is, hogy szerinte nincs még lefutva a párharc.

„Kinyíltunk, és nagyobb területet hagytunk a svájciaknak a támadásaikhoz. Igazából saját magunkat vertük meg – merengett a bekk. – Ha a csapat a visszavágón úgy játszik, mint most az első félidőben, akkor lehet sanszunk. Kint is tudtunk volna még rúgni újabb gólokat, és akkor nem lett volna probléma, de mi kihagytuk a helyzeteinket, ők pedig berúgták.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik