Kl: Akarás, küzdés – ez hiányzott a Fehérvár továbbjutásához?

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.08.15. 10:20
Pető Tamás igencsak elégedetlen volt a Fehérvár első félidei játékával az Omonia elleni Kl-selejtezőn. Többek között erről is kérdeztük a kupabúcsú után Huszti Andrást.

„Hogy mi járt Pető Tamás fejében a mérkőzés után, azt teljes mértékben nem tudom megmondani, de ami nem tetszett neki, az az első félidei akarás, küzdés. Ez hiányzott a továbbjutáshoz” – mondta Huszti András, aki videónkban bővebben is értékelte a 3. fordulóban búcsúzó Fehérvár szereplését a Konferencialiga selejtezőjében. 

A 23 éves védő arról is beszélt, hogy érzi magát Fehérváron, illetve másképp készül-e a vasárnapi bajnokira, hiszen volt csapata, a ZTE lesz az ellenfél. Továbbá az is szóba került, hogy három vereség után mentálisan hogy tudnak felkészülni erre a meccsre. 

KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FEHÉRVÁR FC–OMONIA (ciprusi) 0–2 (0–1)
Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 3840 néző. Vezette: Jakob Kehlet (Victor Skytte, Jakob Mastrup) – dánok
FEHÉRVÁR: Tóth B. – Melnik (Huszti A., a szünetben), Szerafimov, Spandler, Milicevic – Katona M. (Kovács M., 75.), Bedi, Csongvai, Pető M. (Babos B., a szünetben) – T. Christensen (Stefanelli, 58.), Holender (Kovács P., a szünetben). Vezetőedző: Pető Tamás
OMONIA: Fabiano – Diounkou (J. Maszurasz, 90+2.), Panagiotu, S. Coulibaly, Hammasz – Erakovics (Kuszulosz, 82.), Maric – V. Simics, Alioum (Haralampusz, a szünetben), W. Semedo (Atzili, 82.) – Stepinski (Kakullisz, 90+1.). Vezetőedző: Valdas Dambrauskas
Gólszerző: W. Semedo (28.), Kakullisz (90+5.)
Továbbjutott: az Omonia, 3–0-s összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik