UFC: mindenki ámul a népszerű harcos meghökkentő átalakulásán

Vágólapra másolva!
2022.07.22. 18:49
Köztudott, hogy a feltörekvő UFC-harcos, Paddy Pimblett imádja a hasát, így amikor nem a meccseire készül, tetemes súlyfelesleget pakol magára, amit aztán le is ad. A testsúlya miatt sokat cukkolt Pimblett ezúttal sem okozott csalódást, a Jordan Leavitt elleni szombati mérkőzése előtt tökéletes formában jelent meg a mérlegelésen.


A liverpooli születésű, Beatles-frizurás Paddy Pimblett korábban elmondta, amikor nem a meccseire készül, akkor inkább kövéren élvezi az életet, azt eszik, ami jólesik neki, mint hogy szigorú étrenddel sanyargassa magát. Sokan kifogásolják ezt a fajta mentalitást, sőt, egyesek öngyilkosságnak nevezik a harcos gyors átalakulásait.

Pimblett láthatólag nem igazán foglalkozik a kritikus megjegyzésekkel, nyolc hét alatt 24 kilogrammtól szabadult meg, s a mérlegelés alapján tökéletes formában várja következő összecsapását.

A 27 éves sportoló rendkívüli népszerűségnek örvend a UFC berkeiben, holott eddig csak két mérkőzése volt (az elsőt kiütéssel, a másodikat feladással nyerte meg). Következő ellenfele, Jordan Leavitt elképesztően bizarr tánccal ünnepelte a legutóbbi győzelmét.

Június elején a botrányosra sikeredett BL-döntő kapcsán írtunk a nagy Liverpool-szurkoló hírében álló Pimblettről, aki akkor elismerte, sohasem rettegett még annyira, mint a Párizs elővárosában, Saint-Denis-ben rendezett finálé után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik