NS-terasz: a futball mindenkié, külföldiek is előszeretettel látogatják a szurkolói zónát

Vágólapra másolva!
2024.06.16. 22:55
Fotó: Kloo Anita
Az Európa-bajnokság harmadik napján is szép számmal keresték fel az érdeklődők az NS gyönyörű környezetben lévő szurkolói teraszát a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A magyarok mellett vasárnap a turisták is ide jöttek meccseket nézni. Érthető, hiszen a magyar válogatott nem lépett pályára, viszont hat külföldi válogatott mutatkozott be a németországi kontinenstornán.

 

A lengyel–holland találkozóval kezdődött a program, az összecsapás előtt, miként a szlovén–dán, valamint a szerb–angol csoportmeccset megelőzően az NS szakértő vendége, Tímár Krisztián – négyszeres válogatott futballista, az NB I-be feljutó Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője – válaszolt lapunk rovatvezetője, Bobory Balázs kérdéseire.

A pénteki megnyitó óta nagy sikert arat a Vár több területén rendezett Minden idők focija című kiállítás is, az Öntőház udvarához vezető rámpán ennek részeként látható korhű plakátok és a rájuk hajazó mai fotók (lapunk munkatársainak alkotásai) előtt is sokan időznek.

Holnap az Európa-bajnokságon az első mérkőzés 15 órától a román–ukrán találkozó lesz. Az NS szakkommentátora Kovács Kálmán, a Honvéd legendája, 56-szoros válogatott futballista, akivel a meccs előtt egy órával Moncz Attila, a Sport TV főszerkesztő-helyettese, lapunk állandó publicistája beszélget.

 

A további két hétfői összecsapáson (Belgium–Szlovákia, 18 óra; Ausztria–Franciaország, 21 óra) olimpiai bajnokot köszönthetünk a színpadon, Lőrincz Tamást, a klasszis birkózót, akit Deák Zsigmond, az NS főszerkesztő-helyettese kérdez a meccsek előtt egy órával.

 
VENDÉGÜNK: KOVÁCS KÁLMÁN ÉS LŐRINCZ TAMÁS 

 

Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány számos, fizikai aktivitásra ösztönző eseményt szervez a meccsnapokon.

 

A hétfői program:
Oroszlános udvar
10.00–10.15: Gyerektorna
10.15–11.15: Pókfoci babzsákkal, célbadobó-verseny, akadálypálya
11.15–12.00: Kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, „nem pocakbarát” ételek bemutatása)
Várkert Bazár, Öntőház udvar
17.00–17.45: Felnőttedzés szakedzővel
18.00–19.45: Gyerekeknek: kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, „nem pocakbarát” ételek bemutatása), akadálypálya, ügyességi vetélkedők; felnőtteknek: kék zónás szokások, táplálkozás, dominánsan növényi étrend 

BABZSÁK, CÉLZÁS 

 

A Várkert Bazárba érkezőknek lehetőségük van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp társasjátékot, kiadónk Eb-magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamit a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

 
VÁSÁROLJON AZ NS-STANDON!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik