Képben van a sporttal? Szereti a kvízt? Akkor ezt imádni fogja!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 16:16
Megjelent a Nemzeti Sport Fix Tipp társasjátéka
Összegyűlt a társaság a meccsre, de még mindig van egy óra a kezdésig? A hátralévő idő kitöltésére remek megoldás a Nemzeti Sport Fix Tipp társasjátéka. Kiváló szórakozás, ha otthon van a labdarúgás, az olimpia vagy általában a sport világában, és szereti a kvízeket is.

Izgalmas játék, amely sportrajongóknak és laikusoknak egyaránt élvezhető. Célja a résztvevők sportismereteinek, stratégiai gondolkodásának és a játékosok közötti versengésnek az ötvözése.

A dobozban 120 sporttémájú kártya található, amelyek mindegyike hat izgalmas és kihívást jelentő kérdést tartalmaz. A kérdések lefedik a különböző sportágakat, sporttörténelmet, versenyzőket és eseményeket.

 

Melyik városban rendeztek először három nyári olimpiát? Melyik évben nyert Ezüstcipőt Nyilasi Tibor? Melyik években szerepelt az A-csoportos világbajnokságokon Magyarország férfi jégkorong-válogatottja? Hány éves korában hunyt el a legidősebb sakknagymester? Melyik évben járt legutóbb a világbajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott? Milyen nemzetiségű Marco Rossi? Ehhez hasonló kérdésekkel találkozhat a játékban, tehát vannak benne egyszerű, könnyen megválaszolható, olykor bulvárosabb kérdések, de nehezebb témakörök is felbukkannak.

 

Ajánljuk minden sport- és kvízkedvelőnek, de a tippelés lehetősége miatt kisebb lexikális tudással rendelkezőknek is ideális. A játék könnyen tanulható és gyorsan játszható, így baráti összejöveteleken vagy családi eseményeken is remek szórakozást nyújt.

A játékmenet alapja a kvízeknél megszokott kérdezz-felelek, kis tippelős csavarral.

A  Nemzeti Sport Fix Tipp társasjátékát ide kattintva rendelheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik