Megszületett a Nemzeti Sport és a DRK közös termékkollekciója

SZELECZKI RÓBERTSZELECZKI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2024.03.12. 17:10
Bemutatták a Nemzeti Sport és a DRK közös termékkollekcióját (Fotók: Árvai Károly)
Különleges vállalkozásba fogott a Nemzeti Sport a DRK-val, melynek eredménye egy új termékkollekció lett – ezt mutatták be kedden a budapesti Sunhill Bistro & Skybarban.

Kilépett a komfortzónájából a Nemzeti Sport, mint médiaorgánum és idegen területre lépett – a DRK ruhagyártó céggel közös vállalkozásának eredményét, a „Puskás” szabadidő-ruházati kollekcióját mutatták be kedden a budapesti Sunhill Bistro & Skybarban – a bemutató időpontja a Nemzeti Sport „születésnapjához”, március 15-hez kapcsolódott.

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Molnár Irina, a Nemzeti Sport ügyvezetője és Édl Román, a Szingasport Kft. és a DRK ügyvezetője

Az eseményen részt vett Molnár Irina, a Nemzeti Sport ügyvezetője, Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője és Édl Román, a Szingasport Kft. és a DRK ügyvezetője. A termékeket a Magyar Honvédség Sportszázadának katonasportolói mutatták be: Galambos Ramóna Európa-bajnoki bronzérmes birkózó, Bragmayer Zsanett, a legeredményesebb magyar triatlonista, Patakfalvy Luca Eb-bronzérmes tékvandós, Balaska Márk világbajnok és Európa-bajnok kajakos, Demeter Bence világbajnok és Európa-bajnok öttusázó, valamint Bereczki Richárd Európa-bajnok öttusázó. A kollekció tervezésében aktív szerepelt vállalt Molnár Irina mellett Gados Regina grafikus-tördelőszerkesztő kollégánk.

Elsőként Molnár Irina fedte fel a kezdeményezés kiindulópontját és szándékait. „A termékek megalkotásával az volt a cél, hogy jelképezze: a Nemzeti Sport, a szurkolók és a DRK közösen együtt szorít a magyar sportsikerekért. Továbbá a fiatalokat akartuk megszólítani, nekik azt a fontos üzenetet adhatjuk át, hogy a sport az életünk része, a közös szurkolás pedig meghatározó élmény lehet mindenkinek. A termékekkel nemcsak meccsnapokon, hanem egész évben hirdethetik sport iránti elkötelezettségüket.”

Szöllősi György a sikertörténetek egymásra találásáról beszélt. „A magyar sport sikertörténetei szövetkeztek egymással. A DRK számos szövetségnél, sportolónál és általában, mint utcai viselet is divatosnak bizonyult, és hasonló sikersztori az idén százhuszonegy éves Nemzeti Sport is, mely továbbra is a magyar sportrajongók első számú hírforrása és fóruma. Puskás Ferenc története is ide kapcsolódik, mint a legismertebb magyar és a legnagyobb sportolói példakép – az ő neve, arca, egyénisége jó választás volt a kollekcióhoz. És a Sportszázad történetét is meg kell említeni, hiszen Puskás Ferenc maga is tagja volt, valamint az első sportsikereiről a Nemzeti Sport számolhatott be először. Emellett talán kevesen tudják, de a DRK mai tulajdonosának édesapja, a cégalapító Gém Zoltán, a legendás »Zsüti« fia dalt is írt Puskásról. Ebből az összefogásból egy trendi dolgot igyekszünk ajánlani a sportkedvelőknek egy olyan esztendő tavaszán, melyen már számoljuk vissza a napokat a labdarúgó Eb-ig és az olimpiáig. A legújabb, 2024-es magyar sportsikereket szurkolhatjuk ki ezekben a darabokban, és jelezhetjük elkötelezettségünket a magyar sport iránt.”

Édl Román, a Szingasport és a DRK ügyvezetője rámutatott, az ötlet megszületésétől, tavaly decembertől három hónap eltelte alatt valósított meg az összefogás minden elképzelést. „A DRK legfontosabb jelmondatát, az »egy emberként előre« szlogent kiválóan megtestesíti a százhuszonegy éves Nemzeti Sport, a kilencvenhét évvel ezelőtt született Puskás Ferenc és tízéves cégünk. Ez az egység a szurkolókkal ki kell egészüljön, ők azok, akik világversenyeken viselik ezeket a termékeket, és ily módon kifejezik a magyarságot a sporteseményeken. A DRK fő társadalmi felelősségvállalása, hogy a magyar sportolókkal és a magyar sportszövetségekkel együttműködjön.”

Bemutatták a Nemzeti Sport és a DRK közös termékkollekcióját

A termékek keddtől elérhetők az nsklub.hu és a dorko.hu webshopokban, illetve a DRK kiemelt üzleteiben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik