Rg: új gyakorlatokkal vág neki a jövő évnek Pigniczki Fanni

Vágólapra másolva!
2023.12.05. 11:00
null
Pigniczki Fanni új gyakorlatokkal készül (Fotó: Freschli József)
A sikeres 2023-as évet követően 2024-nek új gyakorlatokkal vág neki az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni – áll a szövetség hírlevelében.

 

Pigniczki Fanni az idén világbajnoki dobogón állhatott, hiszen Valenciában bronzérmes lett karikával, egyben megszerezte az olimpiai kvótát Párizsra. Mindemellett több vb- és Eb-döntős helyezése is volt, míg az egyetemi világjátékokon két aranyérmet szerzett. Az új gyakorlatai elkészültek, bízik abban, hogy a jövő év legalább annyira sikeres lesz neki, mint ez az esztendő.

„Az összes gyakorlatom elkészült már november közepére, így egy ideje tudom őket gyakorolni. Ennek hatására úgy érzem, hogy napról napra jobban szeretem őket, és egyre jobban bele tudok helyezkedni ezekbe a számomra új stílusokba, karakterekbe” – mondta Pigniczki.

„A karikagyakorlatomat megtartjuk a jövő évre is egy-két kisebb változtatással. A labdagyakorlatom most keményebb stílusú lesz, de tartogat azért meglepetéseket. A buzogányt egy viccesebb, vidámabb zenére fogom bemutatni, a szalaggyakorlatom pedig egy táncosabb, szenvedélyesebb stílust képvisel most. Gyakorlataimat, ahogyan eddig is, vezetőedzőm, Deutsch-Lazsányi Erika készítette. A finomítások és kisebb alakítások még folyamatosan zajlanak, hogy mire jönnek a versenyek, a lehető legjobbak legyenek a gyakorlatok.” – tette hozzá az első számú magyar rg-s.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik