Siketlimpia: a Fekete, Budavári asztalitenisz vegyes páros ötödik, Zsilinszki hatodik 100 méter mellen

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 09:38
null
Asztaliteniszben a Fekete Zsuzsanna, Budavári Attila vegyes páros (pirosban) a negyeddöntőig jutott (Fotó: Facebook/Magyar Hallássérültek Sportszövetsége)
A brazíliai siketlimpián a versenyszámokat halmozó Zsilinszki Orsolya hatodik lett 100 méter mellen, asztaliteniszben a Fekete Zsuzsanna, Budavári Attila vegyes páros jutott legtovább, az ötödik helyen végzett.

Asztaliteniszben a csapatverseny után a vegyes párosokon volt a sor vasárnap a Caxias do Sul-i XXIV. nyári siketlimpián. A magyarok közül a Fekete Zsuzsanna, Budavári Attila duó bejutott a legjobb nyolc közé, míg a Szécsi Krisztina, Makai Ákos és a Iola Pamela, Bencsik Gergely kettős japán, illetve ukrán vetélytárssal szemben esett ki a legjobb 16 között. Fekete és Budavári az első helyen kiemelt szlovák párossal játszott a negyeddöntőben, és nem sikerült meglepetést szerezniük, az ötödik helyen végeztek.

Az úszó Zsilinszki Orsolya a hetedik legjobb idővel jutott a döntőbe 100 méter mellen, és a fináléban egy helyet javítva hatodikként csapott célba 1:23.71 perccel. Az aranyérmet az ukrán Irina Terescsenko szerezte meg 1:15.42-es idővel.

A kerékpáros Földi Bence az országúti pontversenyben állt rajthoz, és az összekerekezett pontok alapján a nyolcadik helyen végzett (ez még nem a hivatalos végeredmény).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik