Birkózás: hatalmas pontyot fogtak a Lőrincz tesók

KRASZNAI BENCEKRASZNAI BENCE
Vágólapra másolva!
2021.08.25. 10:20
null
A Lőrincz tesók ezúttal is büszkén mosolyoghattak – hatalmas pontyot fogtak (Fotó: Instagram)
Horgászattal tölti a jól megérdemelt pihenőjét a tokiói olimpián remeklő kötöttfogású birkózó testvérpár, a 77 kilogrammosok között aranyérmes Tamás és a 87 kilósok mezőnyében második Viktor: a hazai szövetség (MBSZ) Instagram-oldalán közzétett fotó arról tanúskodik, hogy óriási pontyot fogtak.

 

„Kemény időszak volt, beletoltam rengeteg munkát, úgyhogy szeretnék pihenni, nagyot horgászni Tomival és időt tölteni a családdal, kicsit ünnepelni talán”nyilatkozta Lőrincz Viktor a tokiói olimpián dolgozó kollégánknak, Szűcs Andrásnak augusztus 4-én, fél órával a vb- és háromszoros Eb-győztes ukrán Zsan Belenyuk ellen a döntőben elszenvedett vereséget követően.

A Lőrincz tesók Harsányba utaztak horgászni, és hatalmas, 24.5 kilós pontyot fogtak! A fiúk büszkén tartották a halat azon a képen, amelyet az MBSZ megosztott a hivatalos Instagram-oldalán – kiemelve, hogy a pontyot visszaengedték a tóba.

 

Úgy tudjuk, Lőrinczék egyelőre nem döntöttek rekordot: a Viktor által fogott eddigi legnagyobb ponty 28, Tamásé 26 kilós.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik