Sportlövő-vb: jól állnak az első nap után a férfi futócéllövők

Vágólapra másolva!
2018.09.04. 14:09
Boros László az ötödik, míg a magyar csapat a harmadik helyről várja a szerdai folytatást a férfi futócéllövők 30+30-as számának első napját követően a csangvoni sportlövő-világbajnokságon. Tátrai Miklós az 52. helyen végzett szabadpisztolyban.

A férfi futócéllövőknél Boros László mindössze három körrel marad el az éllovas orosz Azarenkótól, de Sike József és Tasi Tamás is csak néggyel, így még mindhármuknak reális éremszerzési esélyei maradtak a 30 gyors lövéses szakaszra. Boros László mindössze három körrel marad el az éllovas orosz Azarenkótól, de Sike József és Tasi Tamás is csak néggyel, így még mindhármuknak reális éremszerzési esélyei maradtak a 30 gyors lövéses szakaszra.

Csapatban öt körre van a magyar trió az éllovas orosztól és mindössze egyre a második svédtől.

A férfi pisztolyosok 50 méteres száma Rióban még programban volt, Tokióban viszont már nem lesz. A mezőny egyetlen magyarja, Tátrai Miklós 534 körrel fejezte be a 60 lövést, s 52. lett ezzel.

Női légpisztolyban nem volt magyar döntős, így olimpiai kvótás sem. Sike Renáta a 38., Csonka Zsófia a 47., míg Major Veronika a 78. pozícióban zárt, csapatuk pedig a 16. lett.

OLIMPIAI KVALIFIKÁCIÓS SPORTLÖVŐ-VILÁGBAJNOKSÁG, CSANGVON
Férfi szabadpisztoly, világbajnok: Om Prakash Mitharval (India) 564 kör
2. Damir Mikec (Szerbia) 562
3. Li Te Mjung (Dél-Koreai) 560
…52. Tátrai Miklós 534

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik