Sportkrém: jól viseli a család Janika veszélyes életét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 23:16
null
A család jól viseli Janika veszélyes életét (Fotó: Mirkó István)
Sportkrém: a Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.

 

Ezer verseny, tízezer nehéz szituáció, néhány borulás: ifjabb Tóth János, mindenki Janikája megszokta a veszélyeket. De miként viseli édesanyja és felesége az állandó aggódást?

„Mindketten tudták, hogy valamennyire tudok autót vezetni. Nyilván vannak extrém helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni, de olyankor ott van a szerencsefaktor – és ha felkészülsz, képben vagy, a szerencse is jobb eséllyel melléd szegődik. Édesanyámon sohasem látszik, hogy lerágná a körmét a miattam való aggodalmában. A feleségem, Kriszta pedig nagyon szereti a ralit, a sport által ismerkedtünk meg, úgyhogy ő sem aggodalmaskodik fölöslegesen. Inkább az bántja, amikor hétfőn, a versenyek után elkeseredettnek lát, amikor azt látja, hogy csak meredek magam elé. Szerencsére ilyen nem sokszor van, de előfordul – és át kell lendülni rajta, úgyhogy neki is sokat köszönhetek."

Ha kíváncsi arra, egy ralis hogyan képes feldolgozni a tragédiákat, Janika mit tanult az édesapjától, és mi volt élete legnagyobb szerencséje, lapozzon bele a Sportkrém pénteki számába!

TOVÁBBÁ

– Bár szerettei nem örülnek, az ejtőernyőzést akarja kipróbálni Pekár László

Kanta József imádja az összeesküvés-elméleteket, így Caesar haláláról olvas

– Dominika, te csodás: a tengerparton kérte meg kedvese kezét Laczkó Zsolt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik