NS: volt egyszer egy Aranycsapat; Federer ezredes - hétfő

Vágólapra másolva!
2015.01.12. 00:08
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:


Volt egyszer egy Aranycsapat... Elhunyt a legendás tizenegy utolsó élő tagja, Buzánszky Jenő. A legendás jobbhátvéd májusban lett volna 90 éves.
Volt egyszer egy Aranycsapat... Elhunyt a legendás tizenegy utolsó élő tagja, Buzánszky Jenő. A legendás jobbhátvéd májusban lett volna 90 éves.

Zürichen a világ szeme: hétfőn este eldől, hogy Lionel Messi, Manuel Neuer vagy Cristiano Ronaldo lesz 2014 aranylabdása. Csillag Péter és Galambos Dániel kétoldalas összeállításában bemutatjuk a szavazás hátterét, anomáliáit, érdekességeit és magyar vonatkozásait, a múltba nézünk, és még az is kiderül, kinek adná a Puskás-díjat Bözsi néni.

Idehaza Éger László már csak a megye I-ben aktív, miközben a Paks sikereiért dolgozik, és már arra készül, hogy Böde Dániel Madocsájában folytatja...

Kádár Tamás is Lengyelországra figyel, és Holman Dávid is egyre közelebb a Lech Poznanhoz. Megvizsgáltuk, kinek mennyi esélye van az új szerződésre.

Nagy Zsolt hiánypótló összeállítása az F-generációt helyezi a fókuszba, azokat a korosztályokat, amelyeknek már semmilyen meghatározó pozitív magyar futballemlékük nincs – őket kellene például a Dárdai-csapatnak hozzásegíteni az élményekhez.

Az Atlético elleni bajnoki árnyékában is minden átalakulóban a Barcelonánál – avagy tovább gyűrűzik a katalán óriás válsága.

Elképesztő verésbe szaladt bele a Fehérvár Villachban – minden, amit a magyar hokis elitcsapat vasárnapi hányattatásairól tudni kell.

Roger Federerre alig vannak szavak, a tenisz svájci zsenijét ezúttal profi pályafutása ezredik győzelméért ünnepeltük.

Bálint Mátyás a New England Patriots fantasztikus fordítása kapcsán két olyan trükkre hívja fel a figyelmet, amelyek főcsoportdöntőt értek az NFL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik