NS HAJRÁ! Játék: A sport mint nyerő hobbi

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 11:24
null
Nyertesünk szabadidejében kézi- és vízilabda-mérkőzéseket is végigszurkol a televízió előtt (Fotó: Tumbász Hédi)
Tágas, takaros ferencvárosi bérlakásba érkezünk a Nemzeti Sport Hajrá! nyereményjátékának legfrissebb győztesét köszönteni. A Tibor keresztnév a IX. kerületben jól cseng, a korábbi Fradi-legendák közül elég csak Rabra, Nyilasira vagy Simonra gondolni, a szerencsés Emődi úr szíve azonban nem elsősorban a zöld-fehéreké – múltjánál fogva inkább a Diósgyőrért dobog.

 

A lapunk címoldalának jobb felső sarkából „kikapart” kétszemélyes bükfürdői wellnesshétvége címzettje ugyanis – miután elegánsan fogad és hellyel kínál – már meséli is, hogy Miskolcon nőtt fel, a Veréb, Salamon, Tatár trió fémjelezte helyi aranycsapatnak sokszor a helyszínen szurkolva.

„Akkor még békésen megfért egymás mellett a lelátón fradista, Honvéd- és DVTK-drukker – idézi fel a hetvenes-nyolcvanas éveket Tibor, aki a Nemzeti Sportot és elődjét már negyven éve olvassa, 14 éves kora óta pedig totózik is, de a játék legfeljebb 12 találatokat hozott neki. – Emlékszem, egyszer tízezer forint nyereményt jelentett, de ha a hiányzó kétesély bejön, háromszázezer üti a markomat, s abból egy lakást tudtam volna venni... A tippmixen pedig, mióta létezik, még ennyi szerencsével sem jártam.”

Ám most a kitartó újságoslátogatás gyümölcsözött.

A futballvilág eseményeit nemcsak szurkolóként követő, hanem hobbiszinten olykor stoplist (teremcipőt) is húzó sportrajongó feleségével, Évával utazik majd a 2005-ben az ország első holisztikus gyógy- és wellnessszállodájaként megnyílt négycsillagos Hotel Caramellbe. Az Alkupon.hu jóvoltából kisorsolt nyeremény a wellnessszolgáltatások mellett kiváló ételeket, hagyományos és egzotikus masszázslehetőségeket is kínál a vidám párnak, amely egyébként sem tűnik elégedetlennek az élettel.

„Hatan voltunk testvérek, közülünk négyen édesapám nyomdokain kohászattal foglalkoztunk Miskolcon, majd dolgoztam alumíniumöntödében, traktorgyárban és a Láng Gépgyárban is – mesél magáról Tibor. – 2011-ben utóbbi gyár kiköltözött Kínába és Indiába, akkor kétszázan maradtunk munka nélkül, de szerencsére hamar találtam recepciós állást egy budai katolikus gimnáziumban, ahol azóta is alkalmazásban vagyok.”

Nyertesünk szabadidejében kézi- és vízilabda-mérkőzéseket is végigszurkol a televízió előtt, nézte a vizes-vb-t, és nagy kedvence a sakk is, amit ma már hiányol a strandokról.

„És végre nyertél is valamit a hobbiddal!” – fordul férjéhez Éva, aki korábban több mint másfél évtizedet élt Algériában, ma pedig francia műszaki szakfordító, és egy jókedvű győztes büszke hitvese. Kettejük példája követhető, az Alkupon.hu ugyanis további nyerési lehetőségeket kínál játékunkon a soproni Boutique Hotel Civitasba, valamint az ausztriai Aqua Dome Hotelbe is.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik