NS: Balajcza újra a kiesésről; máltai pólóöröm; a La Manche hősei - péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 23:34
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Balajcza Szabolcsot négy bajnoki forduló után szembesítettük korábbi, hatalmas vihart kavaró nyilatkozatával. Vajon beszél-e még a kapus az Újpest kieséséről? Saját potyagóljáról? És tart-e a soron következő vetélytárstól, a Mezőkövesd-Zsórytól? Összegzés a pénteki Nemzeti Sportban!Balajcza Szabolcsot négy bajnoki forduló után szembesítettük korábbi, hatalmas vihart kavaró nyilatkozatával. Vajon beszél-e még a kapus az Újpest kieséséről? Saját potyagóljáról? És tart-e a soron következő vetélytárstól, a Mezőkövesd-Zsórytól? Összegzés a pénteki Nemzeti Sportban!

És még:

„Természetesen a spanyol élfutball teljesen más színvonalat képvisel" – interjú Juan Calatayuddal, a Videoton labdarúgócsapatának nyáron igazolt spanyol kapusával

Hajós Gyula, Perlakyné Szlavitsek Gizella, Székely Máté, s most Mányoki Attila, avagy a négy magyar La Manche-átúszó – Malonyai Péter hihetetlen sztorikkal spékelt írása a pénteki Nemzeti Sportban!

Liviu Goian, a DVSC korábbi imádott légiósa - a román válogatott Dorin Goian bátyja - az FTC elleni rangadó előtt a mai lokistáknak üzen: a múlt kötelez. Na de melyik csapatnak szurkol majd a román-magyar vb-selejtezőn?

Amerikai kosársztár Szolnokon: Chris Oliver semmit nem tud új csapatáról, de mindent meg akar nyerni vele

Kulisszatitkok az öltözőből: Tóth Bálint, a meglepetésre veretlen Pápa edzője arról, hogyan kell felrázni egy kétségbeesett, hitét vesztő társaságot

Még egy háromszoros olimpiai bajnok pólós számára is értékes lehet a máltai kupaarany... Kiss Gergely vallomása

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik