A magyar profi testépítő, Németh István a 12. lett Montrealban

Vágólapra másolva!
2007.09.10. 10:44
Vasárnap este zajlott az évente megrendezett Montreal Pro Classic Nemzetközi Testépítő-szövetség hivatásos testépítő verseny, ahol a világ legjobbjai indulnak, hogy kvalifikáljanak a szeptember végi, Las Vegas-i Mr. Olympiára. Darrem Charles hozta a papírformát és visszaszerezte bajnoki címét, melyet egy éve Johhny O. Jackson vett el tőle.
Németh István
Németh István
Németh István
Németh István
A világ legjobbjai léptek színpadra tegnap este, de különlegességnek számított a magyarok számára, hogy most, hosszú évek óta először egy új magyar profi versenyző is indult, Németh István.

Németh a 12. helyen végzet és 11 másik profit utasított maga mögé ezzel a helyezésével. Tehát a várakozásnak megfelelő volt Németh IFBB profi debütálása Kanadában.

A magyar versenyző egy hét múlva újra ott lesz a következő nagy pro bodybuilding versenyen, melyet New Jersey-ben rendeznek, Atlantic City Pro névvel minden évben.

Ott sokkal nagyobb eséllyel indul jövő héten szombaton este, mivel a tradicionális nagy nevek közül csak néhányan vannak egyelőre a nevezési listán. Az Atlantic City Pro szintén kvalifikációs verseny a Mr. Olympiára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik