Valter Attila motorossal ütközött Olaszországban, nincs súlyos sérülése

Vágólapra másolva!
2022.07.22. 11:37
„Végig magamnál voltam, és utólag visszagondolva nem tudom, mit tehettem volna másképp.”

A Groupama-FDJ kerékpárosa, Valter Attila a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az olaszországi edzőtáborban, a szerdai tréning közben elütötte egy motoros.


Leszögezte, jól van, nem szenvedett súlyos sérülést, az arcán viszont látszanak a baleset nyomai.


„Tegnap az edzésen elütött egy motoros Bormio közelében. Egy körforgalmat rosszul mért fel, belső íven próbált megelőzni, sajnos nem tudtam kivédeni. Azonnal rengetegen megálltak és segítettek, viszonylag hamar a sondalói kórházban voltam. Óriási szerencsémre semmim sem tört el, nincsenek maradandó sérüléseim, csak a szép kis arcom kapott egy pofont a betontól, de egy fogszabályzó amúgy is tervben volt. Végig magamnál voltam, és utólag visszagondolva nem tudom, mit tehettem volna másképp, de sajnos ez előfordul.


A motorossal is megbeszéltük a történteket, nincs harag köztünk, hiszen attól nem gyógyulok gyorsabban.

Ezzel a tábor sajnos véget is ért nekem, holnap már otthon regenerálódom, de szerintem nagyon gyorsan újra nyeregben lehetek. Amint többet tudok arról, hogy ez mit változtat a versenynaptáramon, jelzem nektek! Hálás vagyok, hogy ennyire ritkán fordul elő velem ilyen, és akkor is figyel rám a védőangyalom. Vigyázzatok magatokra!” – számolt be Valter Attila a történtekről.

(Borítókép: Árvai Károly)

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik