
Bármekkora túrára is vállalkozunk, mindig sarkalatos pont, hogy milyen enni-innivalót vigyünk magunkkal. A folyadék esetében egyszerű a válasz, csak fel kell tölteni vízzel a kulacsainkat. Az ennivalóknál az általános szabály, hogy olyat készítsünk be, amit fáradtan is szívesen fogyasztunk. A kilométerek növekedésével azonban egyre nehezebb ennek a szabálynak megfelelni – ilyenkor kerülhetnek előtérbe azok a táplálékok, amelyek kis mennyiségben fogyaszthatók, mégis energiával töltik fel a szervezetet.
Ha az interneten vagy sportáruházakban nézelődünk, az ilyen helyzetekre leginkább különböző energiazseléket, -szeleteket vagy -italokat találunk, sokkal egyszerűbb és egészségesebb azonban, ha magunknak készítjük el a nassolnivalót. Hogyan? Például az alábbi videón látható módon:
A hozzávalók listája: egy csésze kesudió, mandula, datolya, kókuszreszelék, valamint egy teáskanál só és vaníliakivonat.
CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!