
Nyáron a nagy melegben kézenfekvő, hogy alkalomadtán néhány gombóc fagylalttal hűtjük le magunkat. Fagyit pillanatok alatt készíthetsz otthon is, sokkal finomabb és egészségesebb, mintha cukrászdában vennéd meg.
Hozzávalók:
2 db banán
20 dkg áfonya
3 dl kókusztejszín
1 dl kókusztej
½ citrom leve
juharszirup (opcionális)
Elkészítés:
A meghámozott, felkarikázott banánt és az áfonyát lefagyasztjuk. A kókusztejszínt is fél órára a fagyasztóba tesszük. A fagyott banánt, az áfonya felét egy turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk a kókusztejszínnel, a kókusztejjel és a citrom levével. Egy tálba öntve azonnal fogyaszthatjuk.
Legfrissebb hírek

Tippek kezdő vegán sportolóknak
Csupasport
2024.01.07. 13:47

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez
Csupasport
2023.04.15. 14:09

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a banánról
Csupasport
2022.10.07. 09:46

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.12.23. 17:18

Vegán lett a Barcelona vb-győztese
Csupasport
2020.10.30. 16:28

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.08.08. 09:05
Ezek is érdekelhetik