
A tészta nemcsak a profi sportolók, hanem a szabadidősportolók étrendjéből is elengedhetetlen.
Hozzávalók:
kakukkfű
mustár
só
bors
olívaolaj
30 dkg csirkemellfilé
15 dkg aszalt paradicsom
30 dkg tészta
Elkészítés:
A kakukkfüvet, a mustárt, a sót és borsot elkeverjük az olajban és megkenjük vele a megtisztított, csirkemell mindkét oldalát. A húst forró serpenyőbe tesszük és mindkét oldalát 4-5 percig sütjük, míg szép piros nem lesz. Majd 180 fokra előmelegített sütőben további 15-20 percig sütjük. A sütőből kivéve öt percig pihentetjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, lobogó sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Hozzákeverjük az aszalt paradicsomot és a csirkemellet. Friss bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról
Csupasport
2023.10.02. 13:35

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez
Csupasport
2023.04.15. 14:09

Kötelező tésztát enni, ha sportolunk?
Csupasport
2022.08.21. 10:30

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.12.23. 17:18

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.08.08. 09:05

Egyszerű zöldséges tészta
Csupasport
2020.02.01. 09:53

Paleo pizza
Csupasport
2019.12.01. 09:28
Ezek is érdekelhetik


