
Íme egy tészta, amely a futók kedvence lesz. Ha versenyre készülsz, mondjuk, egy maratonira vagy félmaratonira, a rajt előtti napon fel kell töltened a szénhidrátraktárokat.
Hozzávalók:
40 dkg tészta
25 dkg gomba
5 szelet bacon
1 dl rizstejszín
Elkészítés:
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Egy keveset hagyunk a főzővizéből. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és a baconnel együtt megpirítjuk egy nagyobb edényben. 10 perc után hozzáadjuk a tésztát, hozzáöntjük a főzővizet meg a rizstejszínt, és további néhány percig főzzük.
Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról
Csupasport
2023.10.02. 13:35

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez
Csupasport
2023.04.15. 14:09

Kötelező tésztát enni, ha sportolunk?
Csupasport
2022.08.21. 10:30

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.12.23. 17:18

6 szénhidrát a jobb állóképességért
Csupasport
2020.08.08. 09:05

Egyszerű zöldséges tészta
Csupasport
2020.02.01. 09:53

Sonkás-gombás omlett
Csupasport
2019.11.10. 08:16
Ezek is érdekelhetik