Telt ház hegyen-völgyön

Vágólapra másolva!
2018.05.02. 14:18
A rajtra még több mint három hetet kell várni, de a helyek már régen beteltek. Jelentkezni ettől függetlenül továbbra is érdemes lehet.

Május 26-27-én rendezik meg a legrégebbi és az egyik legrangosabb magyar teljesítménytúrát, a Kinizsi Százast. A nagy érdeklődés miatt a résztvevők létszáma ezernégyszáz főben korlátozott, ami a regisztráció április 15-i megnyitása óta betelt, így az jelentkezők már csak várólistára iratkozhatnak fel.

Saját tapasztalatból tesszük hozzá, így is érdemes.

A túra közeledtével folyamatosan lépnek vissza indulók, és a felszabadult helyekre folyamatosan kerülnek be a partvonalon várakozók.

A Kinizsi százas teljesítménytúra különlegessége, hogy kerek száz kilométert kell megtenni huszonnégy óra alatt. Az ütemezett rajtoltatás Békásmegyerről, a Víziorgona utcából történik, a cél Tatán az Esély Alapítvány Ifjúsági tábor lesz. A túrát kizárólag gyalog lehet teljesíteni, a szintidőn belül célba érők ugyanolyan díjazásban részesülnek, azaz oklevelet és jelvényt kapnak.

Az induláshoz orvosi igazolást kell vinni a megfelelő egészségi állapotról, tizenhat-tizennyolc év között pedig szülői engedélyt is kérnek a szervezők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik